przecież od tego jest demo w necie jest 21 wiek kto niema to coś chyba z tym zespołem jest nie tak ?wiadomo napewno kalecza rzemiosło i się wstydzą a taką reklame ''tylko'' lub podobne każdy sobie może napisać
Ja polecam Zespół Joker nie sa. Ostrowca ale to najlepszy zespół :) wszyscy goście byli zachwyceni
Gościu 08:20 a może by tak odbić piłeczkę. Pomyśl,jeśli ktoś nie reklamuje się w necie a mimo wszystko cały czas gra to co można o nim sądzić? Być może nie potrzebuje reklamy ;)
Śmieszne gościu 14:29 niepotrzebuje reklamy to dlaczego sie reklamuje?przeciez nie sa to wpisy polecajacych:)nagle wswzyscy którzy słyszeli te zespoły robia wpisy w tym wątku:)mało prawdobodobne.A Ty dlaczego sie reklamujesz?
Wszystko bylemy nie Balanga.Powinni się nazywać beczlanga.
Każdy tutaj tylko krytykuje, ten zespół beczy, tamten wyje. Skoro uważasz, że są tak kiepscy, zaprezentuj swoje możliwości, pewnie forumowicze chętnie posłuchaliby Twojego pięknego śpiewu
Dlaczego uważasz gościu 22:30 że to zespół się reklamuje? Przecież o tym jest wątek więc ludzie polecają. Idąc Twoim tokiem rozumowania należałoby w ogóle tu nic nie pisać bo automatycznie zostanie to uznane za autoreklamę. Jak dla mnie to bez sensu.
Coś bardzo dużo nagle się pojawiło wpisów na temat ALBA BAND czyżby to jakieś objawienie na rynku zespołów weselnych ,czy też autoreklama?
Ludzie myślcie trochę. Nikt nie jest kamikadze i nie sądzę, aby ktoś był na tyle niemądry aby samemu się tak zachwalać, szczególnie na tym forum. Jak widać to zawsze przynosi odwrotny skutek, można powiedzieć że bardziej szkodzi niż pomaga. Wniosek nasuwa się więc jeden, jeżeli na kogoś temat pojawia się nagle wiele wpisów, to albo jest to zbieg okoliczności, albo zmasowany atak konkurencji ;)
ktoś tam pytał o HDS , otóż grali panowie u mnie na weselu w czerwcu tego roku i muszę powiedzieć jest zespół naprawdę godny polecenia. Panowie robią dobrą robotę , podchodzą profesjonalnie do tego za co się im płaci.a przede wszystkim grają na żywo.
NASTEPNE BADZIEWIE JAKICH MALO...
do gość 09:08 i tak samo coś dużo wpisów o HDS :)