Większość zespołów z bębnami nie gra ,,na żywo'', chociaż to ,,na żywo'' można różnie interpretować, przeważnie perkusja jest po to żeby zmylić potencjalnego klienta.
akurat nie znam Lidera, ale wypowiem się na temat tych 5tys. to chyba jakaś kwota z księżyca, tyle co obdzwoniłem zespołów to żaden sobie tyle nie zawołał, maksymalnie w takim jednym pełnym składzie to zawołali 3900zł ale 5tys. to nikt tyle nie zawołał, pierwsze słyszę
taki jeden dwuosobowy zespół zawołał sobie 2100zł, ale ładnie im to wyszło, z Sandomierza takich dwóch chłopaków, jak znajdę namiary to wrzucę
www.zespoly-weselne.pl do wyboru do koloru :)
Sukces ponoć ma grać w Pasji na Sylwestra to idź sobie i sprawdź i podejmiesz decyzję czy się nudziłeś czy było w porządku
a skąd wiecie, że w Pasji będzie sylwester i że będzie grał tam Sukces?
Akurat w tamtym roku to sukces grał w Novum a nie w Pasji gościu 18:26. Coś Ci się więc pomyliło.
Nie jak w zeszłym roku, bo w zeszłym roku w Pasji grał Riva Band
Polecam Balangę. U nas grali super grają i bawią towarzystwo
Każdy będzie polecał kogo innego. Najlepiej samemu posłuchać wybrać.
autor wyraznie pisze ze szuka z zywymi bebnami i saksofonem
gość 18:06 a jaki skład ma zespół sukces wymieniony przez autora wątku?
na żywo ? tylko the acords. mistrzostwo. a jak nie oni to zespół bartos band ze śląska. profesorowie i zawodowi muzycy.
To nie ma tak jak mówisz gość 19:12 że tylko The Acords, nie każdemu odpowiada taki styl gry, może dla Ciebie tylko oni, ale np. dla mnie Zespół Verva z Krakowa, bo ja np. i moi goście wolimy coś z większym powerem, każdy ma swoje gusta, i nie ma że tylko ten czy tylko ten, każdy wie kogo zaprasza na wesele i co lubi i taki zespół sobie bierze.