witam wszystkich forumowiczów którzy zajmują się organizowaniem wesela.szukamy z narzeczoną zespołu na wesele na 2013r, i chcę się was poradzić co sądzicie na temat ostrowieckich ,,kapel,, weselnych.Słyszałem o kilku niezłe opinie m .in. o SUKCESIE , HDS z Bałtowa i RVA BAND.Ponoć to nieżłe zespoły.najbardziej jesteśmy zainteresowani HDS-EM bo oni grają w tradycyjnym składzie tj. z żywą perkusją ,Sukces ponoć dużo sobie życzy za usługę.jeśli ktoś był na weselach z tymi zespołami to napiszcie swoją opinie.
po co ludzie zakładacie takie wątki? to my mamy wam wybrać zespół? mi się podoba metalika albo wiejskie granie i polecę ci zespół i co ci to da? poszukajcie po internecie to nie boli
Sukces ponoć ma grać w Pasji na Sylwestra to idź sobie i sprawdź i podejmiesz decyzję czy się nudziłeś czy było w porządku
Tylko Rammstein. Wszyscy goście na moim weselu bawili się przewybornie. Straty były spore (zajęła się stodoła po tym jak wokalista się podpalił) ale co tam.. Raz się weselicho robi. Polecam!
a skąd wiecie, że w Pasji będzie sylwester i że będzie grał tam Sukces?
Polecam zespół Champion grają naprawde świetnie
HDS odradzam...Bylam w lipcu tego roku na weselu z ich wykonaniem i nie polecam...po kazdej piosence wszyscy goście czekali ponad minute az orkiestra zaskoczyla zeby grac nastepny kawalek...przez cale wesele to jednak meczace...przy stole młodych tez bez rewelacji...jeden drugiego pytal co maja grac...
Cześć polecam zespół MIRAGE z Ćmielowa i nie drogi .
Weź już przestań z tym badziewiem balanga.
A co znów konkurencja???? Grania się skończyły i wszyscy z konkurencji są be tylko Ty caca?????? Nie tędy droga GOŚCIU 20;51!!!!!!! Dla mnie oni są zajebiści i już!!!!!!
a mógłby ktoś polecić jakiś zespół, który ma w składzie skrzypce?
Najlepszy zespół to zespół Sektor
Witam. więc, ja polecam zespół HDS na wesele, ponieważ sa bezkonkurencyjni. Są na rynku muzycznym już jakieś 25-30 lat no i cóż, wiedzą, co robią. Grają tylko i wyłącznie na żywo. I zapewniają to, co jest napisane w umowie. Repertuar mają różnorodny. jestem na weselach cały sezon i mam stycznąść z panami często. Inne zespoły są lepsze, gorsze. Ale z tym zespołem się da dobrze pracować, są bardzo mili i nie piją tak, żeby nie być w stanie grać, jak to widziałem na paru weselach z udziaałem zespołu XXX. Ale każdy ma swo gust i swój rozum. Później będzie najwyżej żałował wyboru. Najlepiej iść na imprezę z danym zespołem i ocenić samemu. A jak polecam, to HDS
naprawdę świetna autoreklama ;) gratuluję pomysłu :) masakra