witam wszystkich forumowiczów którzy zajmują się organizowaniem wesela.szukamy z narzeczoną zespołu na wesele na 2013r, i chcę się was poradzić co sądzicie na temat ostrowieckich ,,kapel,, weselnych.Słyszałem o kilku niezłe opinie m .in. o SUKCESIE , HDS z Bałtowa i RVA BAND.Ponoć to nieżłe zespoły.najbardziej jesteśmy zainteresowani HDS-EM bo oni grają w tradycyjnym składzie tj. z żywą perkusją ,Sukces ponoć dużo sobie życzy za usługę.jeśli ktoś był na weselach z tymi zespołami to napiszcie swoją opinie.
ja też polecam zespół Komfort, grał u nas na weselu, same super piosenki, tańczyło się rewelacja, pan gitarzysta super gra na gitarze, a pani saksofonistka na saksofonie i pięknie śpiewa, za stołami wymyślali różne takie przejścia, wesoło wszystko, z humorem, goście do nas do tej pory dzwonią jaki zespół u nas grał, bardzo się podobało i dlatego polecam każdemu, i powiem, że nie potrzeba nie wiadomo ile wydawać na orkiestrę, po prostu zespołowi musi się chcieć coś zrobić, żeby udzieliło się to potem nam młodym i gościom i żeby każdy wyszedł zadowolony
kto teraz gra w Mega Play, podobno saksofonista jest zmieniony?
a my to nic nie robimy tylko piszemy dziennik czy zespół Mega Play ma tego samego saksofonistę czy innego? normalnie mamy najświeższe doniesienia w tej sprawie,
gość_Piter, nie wiesz od czego zespoły mają swoje strony? zajrzyj przeczytaj i będziesz wiedział kto jest saksofonistą w zespole Mega Play
polecam zespol Lider z Kolonii i braci Drozdzow.
sa swietni, do tej pory znajomi wydzwaniaja o nasz zespol weselny, mlodzi, zaangazowani w to co robia. solidni. w kazzdej kwestii podpowiedza.pomoga. i nie unosza sie cena jak inni. polecam
To musisz się chłopie pośpieszyć, bo my miesiąc temu szukaliśmy zespołu na 2013 sierpień i wszystko pozajmowane. Znaleźliśmy w końcu, ale ciężko było. I faktycznie niektórzy cenią się ponad 5000 zł a to lekka przesada.
za co 5 tys??!! ludzie Lider gra za wiele mniej, na zywo, super muza, wokal, braci Drozdze sa naprawde swietni, z werwa, umieja poprowadzic wesele! do tej pory znajomi wydzwaniaja do nas kto gral u nas i chca namiary.