Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zdrada.

Ilość postów: 109 | Odsłon: 11520 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Odp.: Zdrada.

Jaki wyjątek,takich facetów wbrew pozorom jest dużo,nie chcą zdradzać bo nie,i tyle,ja nie zdradzałem ale zdradziła ona bo jej odbiło,to było raz,dostała kopa i obrączke moją i wszystko czego razem się dorobiliśmy,a było tego troche,nie chciałem nic,a dziś żałuje,ale nie ja tylko Ona,ale powrotu niema,albo facet ma jaja i honor albo wiater w spodniach.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Mnie osobiście się nie zdarzyło zdradzić żadnej z kobiet z która byłem. Tylko chodzi mi tutaj o związek kiedy oboje zobowiązaliśmy się dochowywać sobie wierności. Wychodziłem z prostego założenia ... wiąże sie z jedną kobietą i są tego pewne ścieżki których chce się trzymać. Nie stworzyła ich ewolucja i są sprzeczne z naszą naturą ale tak żyjemy w takiej ramie społecznej i walka z nimi to walka z wiatrakami. Pomijając powyższe domniemania twierdze tak. Ja po alkoholu nie zdradzę np z przyczyn tzw. technicznych :) A co do kusicielek to większość facetów ma od nich odruch uciekania. Po prostu jesteśmy przyzwyczajeni do pewnego stereotypu... to my mamy ją podrywać... my mamy być dla niej mili i spotykać sie i szukać zainteresowania dopóki ona nie spojrzy na nas łaskawszym okiem..... Ale bardzo często wygląda sprawa tak ze jak dopiero poznana kobieta za bardzo naciska na spotkania, na sferę zwłaszcza seksualną to w głowie faceta odpala się lampka "może coś z nią nie tak, przecież nie zachowuje się jak normalna kobieta. Nie mówię ze jest to generalizacja ale sporo takich sytuacji.

ten
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Zdrada.

Uciekasz od kusicielek powiadasz-odpowiedni

klimat i nastrój i 99%mężczyzn zdradza.więc nie

pisz bzdur .

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Z doświadczenia piszesz czy uogólniasz żeby mniej bolało ? Bo jak masz taki przebieg to należy tylko współczuć... Natomiast jak dotknęła cię czyjaś zdrada to wiedz, że nie wszyscy tak robią.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

Ale zostaje ten 1% tak bardzo ceniony i poszukiwany przez was kobiety,bo która z was chce mieć u boku niewiernego,żadna,chyba że jesteście z tej gliny ulepieni

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

Ty piszesz bzdury gościu 20:05 albo wszystkich traktujesz swoją miarą. Odpowiedni klimat i nastrój powiadasz? Owszem ale tylko ze swoją ukochaną połówką! Brzydzę się zdradą, mam swój honor i tyle!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

Jak dobrze należeć do tego 1 procentu... Żeby ktoś to jeszcze doceniał...

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 71

Skąd masz takie dane?

ten
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

A ja nigdy nie zdradzę, choćby mentalnie... Jak się kogoś kocha, to myśli się całe życie tylko o tej jednej, konkretnej osobie... Wiecie? Po co szukać szczęścia gdzie indziej? No po co? Wiem. Ja wiem. Dobrze będzie. Spokojnie.

ankaostr
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nigdy nie mów nigdy.Są na świecie rzeczy i zdarzenia o których nawet filozofom się nie śniło. Każdy ma inny charakter, temperament i każdego z nas kusi to co zakazane, a jak raz się skosztuje i jak posmakuje to chęć powtórzenia jest większa , bo to co zakazane smakuje najbardziej.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Mów za siebie. Zdradziłaś/zdradziłeś i zazdrościsz... Tyle. Powiedziałem. Nie zdradziłem i nie zdradzę. Mów za siebie...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

Nie wypowiadaj się za mnie, dobrze? Ja miałem tyle okazji i wszystkie przepuściłem. Nigdy bym nie zdradził swojej kobiety, nigdy. Co z tego i tak się to posypało... Czy się zdradza czy się nie zdradza. W każdym razie proszę nie wypowiadać się za mnie! To, że Ciebie ktoś zdradził to nie znaczy że wszyscy tacy są.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

11:26 przecież jest napisane 99% , więc nikt sie za Ciebie nie wypowiada

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ale pewnie mieli na myśli.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

Najczęstszą przyczyną zdrady potwierdzają badania przeprowadzone przez seksuologa prof. Zbigniewa Izdebskiego. Okazuje się, że najczęściej ochotę na skok w bok mają mężczyźni przeżywający kryzys wieku średniego, będący w długoletnich związkach. Zdradę ma za sobą co trzeci mężczyzna po 50. roku życia. Zdradzają oczywiście nie tylko panowie, bo równie często niewierność przytrafia się paniom.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 73

Z tymi procentami to przesada, zwłaszcza, że nie ma żadnych badań na ten temat. Jeśli już chcecie się bawić w takie statystyki z sufitu wzięte to dałbym jakieś 40 %, nie więcej. Sam nie zdradzam i nikt ze środowiska w którym się obracam też tego nie robi. To kwestia zasad moralnych człowieka.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

z babami to samo - wszystkie pójdą, kwestia alkoholu i okolicznosci

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

http://pozytywna.pl/obrazek/6628/

stellina
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -