Witam, dzie moża wywołać zdjęcia w formacie 10 x 15 cm w miare niedrogo? Bo w Idealu kosztują 1 zl za 1 szt to trochę dużo, a jak tam się wywoła to nawet nie retuszują czerwonych oczu.
fotograf ,,migawka,, rynek 15 60gr sztuka a jak wieksza ilosc to tez jakies rabaty daje.
w Rossmannie po 29 gr powyżej 100 szt
ostatnio była promocja
foto tęcza na stawkach wywołują z każdego nośnika i w dowolnych formatach no i niedrogo! polecam bo wywoływałem tam zdjęcia jeszcze na kliszach.
w ROSSMANIE do 3 sierpnia jedno zdjecie po 25 groszy. Nie ma takiej mozliwosci by gdzies bylo taniej https://as.photoprintit.com/web/84001661/selectClient.do?type=print&pmId=standard najlepiej wywolac sobie przez internet wybrac sklep i odebrac sobie po kilku dniach w ostrowcu ;)
w FOTO TĘCZA 10x15 jest po 50gr
dodam że w FOTO TĘCZA czeka się (zależy od ilości zdjęć) ale tak jak ja średnio czekam za np 70sztuk max 30min a nie jak gdzieś indziej dopiero następnego dnia są.
Tak i zdjecia blade bez nasycenia czasem z ramkami bialymi i papier na ktorym widac odciski palcow robilem tam duzo odbitek bo okolo 400 sztuk i rewelacji zadnej wogole sie to nie nadawalo do albumu musialem powtorzyc na rynku jakis tam fotograf drukowal to ponownie ale jak sie ten zaklad nazywa to naprawde nie wiem