15:27 kolejny/a z obsesją nauczycielską. Pozdrawiamy :) jutro zajęcia online od nowa
jeszcze najlepiej obok rouera dużej mocy z włączonym wifi. brawo rząd
15 :37 na pewno miałeś,,pod gurke",kto cię uczył J.polskiego?
górkę,górkę,górkę się pisze analfabeto.Bo ta szkoła w drodze do szkoły na prawdę jest pod górkę.
Czestocicach,Częstocicach,Częstocicach się pisze bo to miejscowość,#miasto#miateczko#dzielnica
Ale ty tak specjalnie napisałeś gurke super
To po lekcjach im już obrzydnie komputer
a co z FB ,INSTA TIKTOK ĆWIERKACZ, do tego jest potrzebny a za oknem mieszka ZŁO .
Nauczyciele w tym zdalnym nauczaniu maja super. Zadaje się do rozwiązania. Żadnych podpowiedzi i dziecko niech sobie radzi. Część ciała pedagogicznego poszła n L_4. A potem jeszcze pojadą do Warszawy protestowac o podwyzki.
I dobrze. Mamy dobrobyt to im też się coś z tego należy.
Chcesz się zamienić? 7 godzin ślęczę w słuchawkach z Waszymi dziećmi. Potem kolejne 4 aby wszystko na kolejny dzień przygotować. Nie zazdrość bo nie ma czego.
7 godzin z dziećmi? Masz dwa etaty?
Tak większość z nas ma dwa etaty.
Nie. Większość nauczycieli ma etat lub trochę więcej. Tylko niektórzy mają dwa.
Osiem godzin dziennie z uczniami. To różnica. Jeżeli ktoś nie chce zmarnować uczniom tych godzin, to musi się przygotować.
17:22 prowadzi się lekcje, odpowiada na pytania, zadaje i sprawdza, czy i na ile uczeń rozumie, normalna szkolna rzeczywistość
Codziennie mam lekcje po 8 godzin i za mało ruchu... Przez co bardzo przytyłem i ważę teraz aż 88 kg... Muszę też nosić mundurek szkolny.. Sztywne kremowe śmierdzące spodnie biała koszulke polo poprute wiązane buty od szkoły. Tyłek mam bardzo duży, tam mi idzie to co zjem
W udzie mam prawie 80 cm
Siedząc zjadam całe kebaby lub zapiekanki albo babcia zamawia pizzę przez domofon
Kiedyś ZJADŁEM 6 kawałków muzycznych pizzy
Spróbuj nie zdejmować maseczki podczas jedzenia. Powinno pomóc