najgorsza głupota rządzących rozdających nasze pieniądze do roboty zarabiać na dzieci A nie dzieci na was
Jak ma dzieci i jej przysługuje to nic dziwnego ze pobiera ty tez chętnie byś bral jak by ci dawali..
W tym kraju,nie wiem dlaczego,władza hołubi tylko wybrane grupy społeczno-zawodowe.Np.rolnicy dostaja dotacje,płacą śmiesznie niskie stawki KRUS itp.,dziecioroby,te zarabiające mało,dostają pięćset.Pytam się,gdzie ta tfu,demokracja?Przecież wmawia się nam na każdym kroku,że wszyscy są równi.Dlaczego ja i inni mnie podobni,są zmuszani tylko do płacenia haraczu zwanego podatkiem.Rolnik smieje się w twarz niejednemu.Osiągając olbrzymie dochody,płaci o wiele mniej niż prowadzący działalność gospodarczą.Ubiegam doradców,którzy stwierdzą -zostań rolnikiem.Wczoraj chciałem kupić kilka ha ziemi i takowym zostać.Niestety,nie mając wykształcenia rolniczego,zostałem odprawiony z kwitkiem.A taki ksiądz,kupić może.Wracając do pięćset podarunkowego.W tej formie-dawanie do łapy gotówki-jest totalną porażką i chorym pomysłem.Ale cóż,elektorat trzeba kupić.Niedługo wybory.
elektorat po podstawówce kupiony, na szczescie to tylko 1/5 z uprawnionych takze papapapa
Porażka to jest to co napisałeś 12:49. Jak większość zazdrośników kompletnie nie rozumiesz tego programu. Cóż , twój problem.
To nas oświeć.
Bo dla nas to wyciąganie pieniędzy z kieszeni podatników na rzecz cwaniaków i takich, którzy bez tej zapomogi i tak biedni nie są.
ja nie zazdroszczę tylko współczuje Karyny i Sebiksy zaczęły już rozmnażanie. Co będzie jak zabiorą 500 plus?Z czego spłaca raty za 20 letnie bmki?
wlasnie:) powinni jeszcze wprowadzić jeden warunek: 500 + pod warunkiem , że minimum jeden rodzic pracuje
Dostali najmłodsi, teraz dostaną najstarsi (emeryci), a grupa średnia musi na to wszystko zap.......ć i sponsorować. Trzeba doić jednych, żeby mieli inni.
Widzicie dla tegi napisalam ten watek.. Uderz w stół a odezwą sue nożyce!!!! Tak Was to boli... A ja się cieszę że mam 500+
Mam dzieci więc mi się należą. Oj przepraszam to nie mi a moim DZIECIOM
500+ jest dlatego,żeby miał kto pracować na twoją emeryturę.
Zostawcie już ten jad.
Dzieci są przyszłością narodu. Trzeba myśleć perspektywistycznie. Zazdrośnicy niech sami się postarają o potomstwo to zmienia zdanie.
I dlatego dajemy pieniądze jak leci, bez ładu i składu.
Samotna matka z jednym dzieckiem nie dostanie ale za to milionerowi się należy, bo dzieci to przyszłość narodu.