Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zastrzyk w mosznę - antykoncepcja na 10 lat u mężczyzn

Ilość postów: 20 | Odsłon: 3933 | Najnowszy post
  • Zastrzyk w mosznę - antykoncepcja na 10 lat u mężczyzn

KTOŚ PRAKTUKUJE DRODZY PANOWIE?

Gość_IGA
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Zastrzyk w mosznę - antykoncepcja na 10 lat u mężczyzn

Ja na pewno nie. Stosuje z żoną naturalne metody i jest OK.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

he he he he naturalne metody he he he he czyli żadne he he he

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

No naturalne to szklanka wody zamiast...100% skuteczności.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

naturalne to watykańska ruletka.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

I teraz niech faceci stosują taką antykoncepcję jak chcą ,,,,,,,,,,,,,

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

tylko naturalne reszta to syf!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jak facet ma jaja tam gdzie powinien , to nigdy swojej kobiecie nie pozwoli się truć. Jeżeli nie zależy mu na swojej partnerce to pozwoli jej , a nawet będzie nakłaniał na antykoncepcję. My stosujemy naturalne metody i jakoś przedszkola w domu jeszcze nie mamy.

tara13
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Tara13, problem w tym, że takich facetów jest coraz mniej, zresztą widać to po wpisach na tym forum i to nie tylko w tym wątku. My też z powodzeniem stosujemy naturalne metody od wielu lat. Mamy jedno dziecko i teraz myślimy nad drugim. Pozdrawiam ;)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Odp.: Zastrzyk w mosznę - antykoncepcja na 10 lat u mężczyzn

A co tu facet ma do pozwalania ? On to sobie może...jak zaliczy się wpadkę to kobieta musi brzuch dźwigać i potem cierpieć przy porodzie . Mój organizm i to ja wybieram , w tych sprawach nie może mi nic narzucać.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

przecież nie trzeba od razu się truć np.tabletkami mozna spirale założyć

Gość_kobieta
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Zastrzyk w mosznę - antykoncepcja na 10 lat u mężczyzn

Masz racje gościu 17;15 takich mężczyzn to już nawet ze świeczką trudno znaleść,ja mam to szczęście , jak i nieliczne kobiety. Mało tych prawdziwych , teraz to same fajtłapy i niedojdy męskie. Pozdrawiam tych wspaniałych prawdziwych PANÓW.

tara13
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Jestes troche w bledzie ale to Twoje zdanie 1 sprawa to malo ktory facet namawia swoja partnerke do tabletek czy innych plastrow 2 to dziewczyny same sie na to decyduja dlatego ze chca przez pewien czas poszalec do bolu nie czekac na dni plodne nieplodne tylko najdzie ochota to wskakuje na faceta i zabawa :-) czasem chcica lapie w najmniej oczekiwanej sytuacji kazda dziewczyna i chlopak powinien o tym wiedziec :-) nie znasz miejsca ni czasu a juz nie wspomne co sie dzieje jak chlopak z dziewczyna sa ze soba ponad rok i sie rozdziewiczaja razem :-) kroliki w okresie rui im nie dorownaja :-) wszystko kwestia gustu nastawienia i wlasnego nie narzuconego zdania :-) milej zabawy

ChuckNorris
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

o rany! przeciez my jesteśmy ludźmi, ponoć z pewnym poziomem inteligencji. Jak można nie zapanować nad tym , tylko bzykać się jak króliki gdzie popadni i z kim się da. No nie , ja tego nie rozumiem , mnoże jestem zacofana. Sory .

tara13
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nikt nie pisał że z kim się da. Nadinterpretujesz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nadinterpretacja jest najlepsza bronia kiedy nie ma sie argumentow ;) mi chodzilo wlasnie o pare ktora jest razem ;) a nie panienke ktora co sobota bzyka sie z innym w dyskotekowej toalecie no ale jak kto woli :-D

ChuckNorris
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

oj na tych dniach płodnych czy nie,naturalnych metodach, można się przejechać...a co do stosunku przerywanego to nie zbyt on dobrze wpływa na mężczyzn,jakoś powiało średniowieczem w tym wątku...ale może i dobrze w końcu niż demograficzny to może coś się zmieni...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jestem mężatką 15 lat /razem prawie 20lat/ i żadnych naturalnych. średniowiecze aż żal. bzdura na resorach. wlasnie chęc jest najwieksza w dni plodne. to co mam spac z mężem oddzielnie? współżyc wtedy jak nie ma dni płodnych to i nie ma ochoty, czyli co? sufitówka? he he he dore, ale jestem zaje.ta :D albo kocham się z mężem i on nagle co? wyskok jak malysz ze skoczni? no litości. tara13 no wyobraź sobie, że jestem na dość dobrym poziomie inteligencji i dlatego świadomie używam co nauka dała. mam 40 lat, w najlepszym okresie, kocham męża, lubię seks, czaisz bazę?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę