Chcialbym z Toba porozmawiac,bardzo prosze,abys domnie zadzwonila!i Podala mi swuj nr tel,a Ci oddzwonie! muj nr tel 001 514 214 7342
Święte słowa. Popieram w całej rozciągłości!!!
A JA BĘDĘ, O !
święto komuchów i tyle! NIE BEDE LATA PO Żadnych pochodach komunistycznych!
to zbyteczne. impreza ratowana na sile upada. i dobrze.
widziałem byłem dziadki i nic więcej nawet święto PZPR Palikot do dzieła
ojoj zapoznajcie sie z historia swieta pracy . To ze zostalo zbrukane przez komuchow nie znaczy ze jest przegrane. Po prostu kto ma prace niech sie cieszy i swietuje bo teraz nikt wam nie kaze na pochody chodzic wiec nie nazekajcie.
To święto jest nie tylko u nas, w innych krajach też świętują.
no chyba nie czytamy za wiele w OCu takich ogłoszeń- widać bylo po frekwencji. Lipa.Aktyw nie wziął wnuczków?
dobra dajcie już spokój nie rozmawia się o tym co odeszło i zmarło. Nie wypada
A ja nie przyjdę na żaden pochód. 1 maja wciąż kojarzy mi się z komuną ,z PRL-elem i przymusową obecnością na komunistycznych pochodach.
Jak patrzę na tę garstkę komuszków świętujących 1 maja to naprawdę się cieszę ,że przychodzi ich garstka. A kiedyś to były pochody...co nie komuszki????
Takich beznadziejnych ludzi nie potrzeba, niech siedzą w domku i pisuą sobie o komuszkach. Ni ziębi nas to ni grzeje. Mogę się załóżyć że duża część tych którzy piszą o komunie i komuchach to ludzie którzy tak na prawde nie znają znaczenia tych słów. A ich dziadkowie i babcie wcale na komunę tak nie narzekają, nawet twierdza że kiedyś było lepiej niż teraz.
tak było lepiej kolejki marne płace brak towaru bicie UB MO ORMO itp itd
beznadziejni to sztucznie na tym forum gloryfikuja komuszkową skromniutką paradę- gdzie te tysiące na defiladach- ludzie przejrzeli wreszcie na oczy..nie ściemniajcie, ze jest inaczej i poczuli nagła pociąg do umiłowanego świętowania faktu posiadania roboty w tych pieknych czasach pełnych dobrobytu i POlityki miłosci wszelakiej...
i sie skończylo..za rok skrocą trasę, nie ma komu defilować..wystarczy małe rondo.