Będę uczestniczyć wraz z rodziną i znajomymi, w końcu praca jest najwyższym dobrem...
Gdzie jest ta radykalna lewica ? "Ni ma" ...dlatego proletariat swoj honor ma i nie bedzie uczestniczyc w tym kabarecie.
W Ostrowcu pracy nie ma, więc chyba warto zamanifestować swoje potrzeby. Niech rząd wie, że nie stoimy z boku jak stado półgłówków. Bezrobotnych jest mnóstwo- zbierzmy się i wykrzyczmy im, co myślimy o naszym sejmie i całym tym kabarecie. Niech o ludziach pomyślą, bo wciąż tragedią smoleńską się tylko zajmują. Ich już nikt nie wskrzesi, a my z czegoś żyć musimy
Honorem rodziny nie nakarmisz, a jeśli masz pracę to gratulacje- jesteś w gronie wybranków. Komitet organizacyjny składa się z grupy młodych osób. Dlaczego pokolenie trzydziestolatków przypisujecie do PZPR? Przecież oni wtedy w pieluchach siedzieli
A JA BĘDĘ, O !
Odp.: Czy moderator tego forum napewno zna jego zasady?
Kilka razy wdałem się w dyskusje z pismenem w dyskusje i od tamtej pory moje posty są weryfikowane lub w ogóle ich nie ma.Czy to nie jest dziwne.Czas najwyższy aby zmienić to cenzurowane forum.
Zgodnie z Zasadami Forum każdy post będący odpowiedzią na post wyłączony z wyświetlania, jest także wyłączany z wyświetlania. Nie oznacza to, że post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Jeżeli jesteś autorem tego posta - prosimy, zwracaj uwagę, na jakie posty odpowiadasz i odpowiadaj na posty, które są zgodne z Zasadami Forum. Prosimy Cię o to dlatego, że chcemy wraz z Tobą i innymi Forumowiczami utrzymywać pozytywną atmosferę na Forum.
mirekz44
Dziś, 12:56
Zgłoś
To święto jest nie tylko u nas, w innych krajach też świętują.
A ja nie przyjdę na żaden pochód. 1 maja wciąż kojarzy mi się z komuną ,z PRL-elem i przymusową obecnością na komunistycznych pochodach.
Jak patrzę na tę garstkę komuszków świętujących 1 maja to naprawdę się cieszę ,że przychodzi ich garstka. A kiedyś to były pochody...co nie komuszki????
Takich beznadziejnych ludzi nie potrzeba, niech siedzą w domku i pisuą sobie o komuszkach. Ni ziębi nas to ni grzeje. Mogę się załóżyć że duża część tych którzy piszą o komunie i komuchach to ludzie którzy tak na prawde nie znają znaczenia tych słów. A ich dziadkowie i babcie wcale na komunę tak nie narzekają, nawet twierdza że kiedyś było lepiej niż teraz.