Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Zaproszenie na sesję Rady Miasta 30.10.2012 r. (wtorek)

http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/kariery-topione-w-wodce,1,5021755,wiadomosc.html

Leszek Sułek (były poseł Samoobrony) miał z kolei być pijany na lotnisku w Charkowie (Ukraina), gdzie był obserwatorem wyborów. Wedle relacji posła Tomasza Lenza polityk Samoobrony nie dość, że był pijany i się zataczał, to jeszcze idąc po płycie lotniska tłukł za sobą butelki z alkoholem, co "wprawiło w osłupienie obsługę lotniska i resztę delegacji". - Wiocha i poruta - podsumował. Z kolei w Radomiu poseł wyzywał policjantów, gdy ci go zatrzymali za złamanie przepisów. Alkomatem nie dał się zbadać.

Gość_miro
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dzieki dla goscia ''miro'' skoro już wymieniłes nazwisko posła Tomasza Lenza z PO to pofatyguj sie dalej ii skontaktuj z nim telefonicznie najlepiej przez biuro klubu PO w sejmie i zadaj mu pytanie.Czy prawdą jest ,ze przeprosił mnie Leszka Sułka po nagłosnieniu sprawy przez media za fakt że napisał bzdury w internecie .Oczywiście to''super zajście ''z posłem Samoobrony w tle pasowało mediom by obrzydzić do konca obraz Sammoobrony ludziom w momencie gdy zawiązywała sie rządząca koalicja.naprawde było tak ok. 6.30 rano śpieszylismy sie do samolotu w Charkowie w celu odlotu do Kijowa/jak widzisz Miro jest to godzina niezbyt przychlna by sie już opić/.faktycznie wypadła mi z ręki reklamówka w której było wino, potrzymałem chwile /by sciekło z niej wino /i pobiegłem dalej do samolotu , taka sytuacja moze się przytrafic kazdemu nawet posłowi.Poseł Lenz był wówczas chyba już w samolocie i widział zajście z odległośći nie mniejszej jak 30 do 50m.Pózniej przeprosił mnie mówiac że był to z jego strony głupi żart ,który podchwyciły media.Mam nadzieje że potwierdzi ten fakt , gdyz ma on w sobie odrobine honoru skoro potrafił przeprosic.Jezeli chodzi odruga sprawe tkzw.''radomska'' to spytaj najlepiej osobiście o jej kulisy obecnego burmistrza Opatowa Andrzeja Ch.Był on wówczas komendantem policji w Radomiu i oskarżał mnie w jej imieniu.Atak w ogóle to jest to bardzo ''wiarygodna'' osoba.Jestem w posiadaniu oficjalnego dokumentu z którego jednoznacznie wynika ,iz swego czasu mataczył w sprawie w której zginał człowiek był o to oskarżony jednak sledztwo przeciw niemu umorzono ,nie dlatego,że był niewinny lecz dlatego , ze objela go ust. o amnestii.a fakt że tacy ludzie dochodza do tak wysokich stanowisk /płk. policji i komendant z 700 ludżmi/ swiadczy o tym jedynie w jakim panstwie zyjemy,A ja jak widzisz, mimo wszystko pisze o tym otwarcie bez chowania sie za ksywkami typu ''miro '' ''żdzicho'' itp. w przeciwieństwie do Ciebie

Gość_leszekSulek
              Zgłoś
              Odpowiedz

Brawo Panie Leszku oni tylko umią opluć,wyśmiać człowieka ale w swoim gronie wszyscy tacy porządni i prawi!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę