ZAPROSZENIE
Masz dość postępującej biedy, poniżającego bezrobocia, żebraczych zasiłków w MOPSie
i czekania latami choćby na 3 miesięczną interwencje lub podobnie długi tkzw. staż przyjdź dzisiaj i upomnij się o swoje prawa. Żenujące ponad 20 procentowe bezrobocie w naszym powiecie to zasługa władz tego miasta i powiatu. To Oni swoją nieudolnością, arogancją, i myśleniem tylko o własnych interesach (często nieuczciwych) doprowadzili do obecnej sytuacji. Mamy prawo do godnego, lepszego życia. Razem zrobimy więcej, pokażmy tym arogantom, że nie godzimy się na obecną sytuację. Musicie przyjść dzisiaj na sesję Rady Miasta pogratulujemy również radnemu Sulikowi (dyrektor DPSu na Iłżeckiej) aresztowania w ostatni piątek w związku z przekrętami finansowymi, jakich dokonał. Liczę na Państwa obecność, jest ona w naszej wspólnej sprawie jakim jest dobro naszych rodzin i naszych dzieci niezbędna. Spotykamy się dzisiaj o godzinie 11:50 przed wejściem do Urzędu Miasta.
Liczę że się spotkamy i osiągniemy sukces.Pozdrawiam.
Były poseł i radny
Leszek Sułek
JeZeli chodziłoby o kampanię to oczywiście ,że tak,ale tu chodzi o nagłośnienie wielu negatywnych aspektów rządów w naszym mieście niby prezydenta a faktycznie figuranta jakim jest
pan
wilczynski
Przed wyborami w 2010 roku organizował Pan akcje mające na celu ukazanie naszych "przywódców" w jak najgorszym świetle co z resztą się panu udało (wejście do starostwa i pytania do starosty). Jednak jak się później okazało nawet pan nie kandydował na żaden urząd w tamtych wyborach. Jak samym nagłaśnianiem problemów chce pan coś zmienić?
szkoda ze tak pozno Pan o tym napisal, przyszlabym
Prosimy panie Leszku kilka dni wcześniej nas informować o naradach w urzędzie miasta i powiatu .Przyjdziemy ,jesteśmy z panem! tylko pan panie pośle może uratować dramatyczną sytuację naszych rodzina , w panu cała nadzieja.Cieszę się że jest KTOŚ tak oddany sprawie mieszkańców .Żaden z posłów obecnie panujących i rządzących naszym krajem nie przychodzi na obrady miejskie i powiatowe Ostrowca.Tylko w panu mamy nadzieję na lepsze jutro ,na lepszy byt.Gdyby pan rządził tu to na pewno byłoby dobrze!
Panie Leszku niech Pan nie zwraca uwagi na tego pismena. Wystarczy, że my mamy go dosyć i jego POpapranej błazenady na forum.
odpowiedz dla ''obywatela II kategorii''.Nie mogłem kandydowac , gdyż skasowała mnie Policja ,prowokacją zresztą o czy pisał na forum szczegółowo moj znajomy ,dostałem 1000Pln grywny i jako karany nie mogłem kandydoac przez 3lata
Trzymam za słowo tych co mówia ,żę poszliby na sesję ale ,żeby wiedzieli wcześniej.
Na jakiej podstawie twierdzi Pan, ze Prezydent jest figurantem?
byłem i widziałem p.Sułka w akcji - jedna wielka żenada, opluwanie błotem
i populizm i jeszcze raz populizm
pozio adekwatny do stylu dotychczasowego, warto nad tym popracowac...
W tym kraju jak ktoś powie, że należy podnieść ludziom pensje to nazywa się populistą, a jak ktoś powie, że należy zmniejszyć wydatki obcinają pensje bo nadchodzi kryzys to jest prawdziwym dobrym politykiem i ekonomistą.
Napewno bardziej pilnuje interesów Bałtowa niż Ostrowca.
To ze jest populista i zarazem kolonista to mówi o tym jego życiorys-byc może zmienił się i cos w niesie do naszej społecznosci:ze bardziej przychylniej beda patrzec na swoje społeczenstwo,wyborcow:byc moze prezydent lub starostwo zorganizuje jakis ubaw w Bałtowie?-kto to wie
figurantem jest dlatego ,ze słuch gosci typu Paluch, Kuba ,Kałamaga to nie jest niezlezny facet.On musi rewanzowac sie za bogate kampanie wyborcze
Zapomniał Pan jak wspaniale Pan współpracował z Panem byłym Prezydentem, pieniążki Pan od niego dostawał dla trunkowych a potem przyczyniał się Pan do ich dalszej demoralizacji alkoholowej. A oni coś tam pokrzyczeli porozlepiali itp. Brawo Panie przodowniku to się nazywa opieka społeczna w Pana wykonaniu. Wywody Pana są monotematyczne i powracające od czasu do czasu jak bumerang. Daj Pan spokój bo to jest już nudne. Obserwuje pana wyczyny jakieś ostatnie 10 lat i to jest niemal schemat, chyba książkę socjologiczną napiszę. Przy czym sposób działania jest iście aspołeczny i należy go rozpatrywać w szerokim aspekcie psychologiczno-socjologicznej dewiacji politycznej. Proponuję pomóc np. w społecznej organizacji przy poradniach AA, gdzie będzie pan pomagał wyjść ludziom z nałogu, którego nie brakuje w naszym mieście - skoro oczywiście jest Pan zainteresowany dobrem społecznym. Ale proszę bardzo nie polityką bo to już było i nie wypaliło i się w Pana wypadku nie sprawdziło.