Zapraszamy sprzedawców truskawek na Ludwików. Starsze osoby nie zawsze mogą się wybrać za tym owocem na targowicę i bazarek.
pod biedronkami sprzedajo, przy okazji zakupów w biedrze można nabyć truskaweczki
Pod Biedronką na Waryńskiego wczoraj kupiłam bardzo dobre truskawki i niedrogie. Może dzisiaj też sprzedają?
Jak ci się ruszyć nie chce, to zamów sobie na Allegro. Jakie wygodnictwo, brak słów.
W pierwszym poście jest na temat osób starszych. Im na pewno byłoby wygodniej kupić gdzieś bliżej.
To wsiądź w samochód kup 40kg. po 5 zł i zawieź starszym ludziom. Możesz sprzedać po 5,50 zł. Pozwalam ci.
Jaka nienawiść do starych ludzi u niektórych, myślą, że ich starość nie dosięgnie
16:23. O czym ty mówisz, o jakiej nienawiści?Osoby,którzy sprzedają truskawki jadą tam, gdzie jest największy ruch ludzi, bo wiadomo, że są to owoce bardzo nietrwałe. Mają jeździć po osiedlach i liczyć na to, że 3 osoby kupi po pół kilograma, a reszta będzie do wyrzucenia. Ja na przykład kupiłam dla starszej sąsiadki, bo mnie prosiła i nie było problemu. Każdy ma jakichś sąsiadów,którzy przemieszczają się po mieście i można poprosić. Może czasem pomyśl zanim rzucisz w kogoś kolejnym kamieniem i użyjesz swoich ulubionych określeń o pluciu jadem i nienawiści.
20:23. A mnie jest niedobrze, jak czytam takie wpisy, jak twój. Pochwal się ilu obcym osobom starszym ty pomogłeś/aś w życiu, że śmiesz ubliżać?
Starsze osoby na tym forum są źle postrzegane przez piszącą o byle czym smarkaterię
20:25. Może trzeba się rozejrzeć poza swój nos i zapytać, czy nie kupić czegoś sąsiadce, bo idziesz i czy jedziesz do sklepu, a nie ustawiać wszystkich dokoła. Na tym forum każdy powód jest dobry, żeby komuś naubliżać, skrytykować, dokopać, samemu robiąc z siebie anioła. Żenada.