Mało ludzi bo poste jest przecież.
"Po prostu nie bawię się w czasie postu, zresztą jak większość porządnych ludzi." a ja tam bawię się nawet w czasie tego wielkiego ramadanu, a co mi tam, nie mogę?
Możesz, nikt Ci nie broni. Ja odpowiedziałem tylko na zaproszenie do zabawy. Po prostu, nie bawię się w Wielkim Poście.
Człowiek porządny ma pewne zasady i tym różni od zwierza który ich niema i nieprzestrzega postu
Czyli człowiek porządny to tylko katolik?
Dlaczego mieszasz do tego politykę gościu 14:32? Nie bądź śmieszny. Człowiek porządny szanuje tradycję. Jeśli nie jesteś katolikiem to chociaż uszanuj to, że dla innych jest teraz post. Przecież po to były ostatki żeby dobrze się wybawić. Jaki miałyby sens bez postu? Na szczęście ludzi teraz mało przychodzi co o czymś świadczy.
gościu z 9 55 jak możesz pisać coś takiego jak byś sam miał knajpę i trzepał byś kasę to chciał byś aby ci jak najwięcej zwierzyny przybyło ,,,
Katolik to porządny człowiek. Rzygać się chce jak się to czyta. Śmieszni są ludzie co tak uważają. Jesteście żałośni i to Wy nie jesteście porządni. Grzeszycie, robicie ludziom na złość , obgadujecie , plotkujecie , ale chodzicie sumiennie do kościoła i obchodzicie post. Rzeczywiście katolik to porządny człowiek. Pozdrawiam wszystkich porządnych.
Śmieszny I żałosny to jesteś Ty gościu 23:55. Uogólniasz i to bardzo. Mówiąc o porządnych ludziach mamy na myśli tych, co przestrzegają zasad. Nie wystarczy nazwać się katolikiem, trzeba jeszcze pokazać że się nim jest naprawdę. Dla mnie okres postu to czas wyciszenia, pokuty, zadumy. Naprawdę nie potrzebuję wtedy zabawy bo nie na niej tylko świat polega. Poza tym, post dotyczy wszystkich chrześcijan a nie tylko katolików, którymi wycierasz sobie gębę. Chcesz to się baw ale nie miej pretensji że inni nie chcą.
To jest tylko i wyłącznie Twoje zdanie gościu z 9.15 . Ja mam inne zdanie na ten temat. Bo widzę jacy są ludzie. No niestety nikt mi oczu nie zamydli.
Oczywiście że to jest moje zdanie, tak samo jak to, co napisał gość wczoraj 23:55 jest tylko i wyłącznie jego zdaniem ;) Nie znasz wszystkich ludzi, a tych co znasz nie oceniaj po pozorach bo one bardzo często mylą. Nikt Ci oczu nie mydli, być może po prostu obracasz się w nieodpowiednim towarzystwie i nie widzisz wszystkiego ;)
A ja byłem i się świetnie bawiłem jak większość obecnych w sobotni wieczór. A ludzi było tyle, że nie było gdzie siedzieć.
Tak tak już niedługo zdecydowanie będziecie za to wszystko tańcować z DIABŁEM
W czasie postu to nie wypada hulać a szczególnie osobom starszym bo to wstyd nie mówiąc o grzechu.Dla osób mających więcej niż 40 lat proponuję miejsce do tańca na Sudole,jadąc od strony Ostrowca przed muzeum Krzemionki skręcić w prawo,około jednego kilometra od tej drogi jest potężny dół po wyrobisku ,tam można zejść lub wjechać pojazdem terenowym.Wokół dołu jest las.Muzę włączyć i hulać do samego rana bo nikt z normalnych ludzi cię nie słyszy.Zabrać kawał kartonu plus marker i nazwać to miejsce: regasą lub inną nazwą,np dolina śmiechu,dolina zabaw- 3 ciego wieku.Ta ostatnia nazwa chyba najbardziej stosowna.Po hulance sprzątnąć karton z logo,buty otrzepać z błota i do chaty.Można zabrać napój ze sobą tzw rozweselacza,proponuję pospolitego mózgotrzepa za 2 zeta bo będzie pasował do miejsca i terminu.Dobrej zabawy 40 z plusem życzę
Kobieto,jest wielki post!!!! hulać ci się zachciało? chyba z diabłem...
Miałbym wyrozumiałość do nastolatki lub młodej dziewczyny ale TY ????? w twoim wieku to czas o chałupie na ulicy Długiej myśleć a nie o tańcowaniu