Szkoda że zwolennicy widzą tylko programy + a nie widzą np. fatalnego stanu służby zdrowia czy nakładania obowiązku kolejnych danin.
Służba zdrowia od dawna jest w stanie fatalnym. Nie da się naprawić w trzy lata tego, co było psute przez dwadzieścia gościu 09:52. Twój argument do mnie nie trafia.
Kiedy rządziła PO byłem biedny jak przysłowiowa mysz kościelna.Bez pracy,bo trudno nazwać pracą coś ,co dawało 1400 zł miesięcznie,bez perspektyw na przyszłość.Lepsze jedzenie,mieszkanie,nowe ubrania pozostawały w sferze moich marzeń.Wierzyłem,że to się musi zmienić.Od kiedy zaczęła rządzić partia PiS,moje życie uległo dobrej zmianie.PiS rządziła dwa miesiące,a ja już kupiłem sobie auto,nie takie z salonu ,ale i nie 20-to letniego rzęcha.Stać mnie było i jest na wynajęcie ładnego mieszkania,a zakupy robię bezstresowo,nie kombinując czy mi wystarczy pieniędzy.Z pracy jestem bardzo zadowolony.Mój kierownik-o dziwo-po kilku tygodniach pracy sam dał mi podwyżkę ,bez upominania sie o większe pieniądze.Po ośmiu godzinach pracy,mam jeszcze wiele czasu na inne rzeczy.Za rządów PO,musiałem pracować po 10 i więcej godzin,a w soboty tylko siedem.I to za te 1400 zł ,o których na wstępie wspomniałem.Pierwszy raz ,od kilkunastu lat,wyjechałem na wczasy,i to do Dominikany.Stać mnie na to,dzięki PiS.Ubrania kupuję sobie jakie chcę,na dobre kosmetyki nie żałuję też pieniędzy.Same superlatywy.Dziękuję Bogu,że Pis rządzi,bo mnie jest bardzo dobrze i mojej rodzinie też.Ostatnio zaszalałem i kupiłem telewizor 65 cali ekran.gdzie by mnie było stać na taką rzecz ,kiedy rządziła PO.Żyję sobie bezstresowo i mam pozytywne spojrzenie na przyszłość.Mam nadzieję,że będę jeszcze bogatszy,a PIS-owi pragnę serdecznie podziękować za wspaniałe rządy.Na koniec dodam,że wyjechałem z tego kraju i mieszkam i pracuję za granicą.
Do 11.37 to jak dzięki PIS jestes taki szczęśliwy,ciebie tu nie ma chłopie gadasz jak potłuczony.Co im zawdzięczasz to ze jestes za granicą?
11.37 -Dlaczego wiec ,jak ci było tak biednie nie wyjechałeś za PO? A teraz logicznie rzecz biorąc, Twoja dobra sytuacja nie jest żadną, powtarzam żadną zasługą PIS. No chyba, że widząc,jak objęli rządy wiałeś aż się kurzyło.
Pewnie dostałeś stolek o dojnej zmiany kogoś trzeba było wywalic zeby tobie dac ot i tyle
Ale za to mało zwolenników złodzieji i oszolomuw z platformy obywatelskiej i PSL
Masz z tym problem gościu 09:39 ? Udaj się do terapeuty ;)))
To tylko potwierdza tezę zawartą w poście rozpoczynającym.
A wy znowu jedno i to samo. Jedni źli drudzy jeszcze gorsi. Ludzie odpowiedzcie co dały wam obydwa rządy.
Odpowiedź brzmi nic.
One cały czas tylko zabierały.
Naiwniacy jesteście.
Obecny to nam komunę przywraca, czego o poprzednich normalnych rządach po 89 roku powiedzieć nie możesz.
Przecież tu się udzielają najemnicy jednych i drugich,normalni takie pierdoly nie piszą
"Normalni" obudzą się z ręką w nocniku jak ich wołodia dopadnie.
Dla niektorych...śmietanki pis.. to jest dopiero .dojna zmiana...dla wyborców ..oszustwa i obiecanki...
Gość 13:22,ja zrozumiałem o czym chciał powiedzieć ktoś z 11:37.Sarkastycznie ujęta rzeczywistość polska.Za PO było 1400,teraz 1760 zł.Wegetacja trwa,politycy się bawią.
Wreszcie ktoś zrozumiał Gościa z 11:37. Dali ludziom marchewkę, żeby na nich głosowali, a politycy w najlepsze bawią się i doją nasze pieniądze jak i gdzie się da. A taki slogan, że do polityki nie idzie się dla pieniędzy to dla ślepej gawiedzi. Takich macherów od przechwytywania publicznego grosza to jeszcze nasza Rzeczypospolita nie widziała.