Drzewo można posadzić, dom wybudować ale naprawienie spustoszenia w głowach Polaków jakie zrobił PIS będzie wymagało wielu pokoleń żyjących w nędzy i w izolacji międzynarodowej.
Żałożycielu wątku co takiego PiS ci spustoszył ? wypowiedz się jasniej .Jeszcze nie skonczyli kadencji a ty juz wydajesz wyroki.Może sie wypowiedzmy o poprzedniej kadencji PO-PSL czy za ich w władzy zylismy dostatnio?
ile dał ojcu dyrektorowi milionów????? ile ukrainie ? juz nidługo Naród nie wytrzyma! musi dojsc do czegos złego.ile bilionów jest Nasze zadłuzenie?? dlaczego tylu żydów jest w Rzadzie?? i wiele inych pytan mozna zadawać Ale czy to ma sens??
Spustoszenir to znaczy propaganda w telewizji rzadowej
Zawsze jest taj mysmy dali , 500 plus to tamto i owo a PO 8 lat nie
Na dodatek pisowcy latają za klechami
Nie głosują na nich
Zaglosuje na pewno na PIS. Podoba mi sie to "spustoszenie" - 07:56.
PIS. robi spustoszenie sielance opozycji to dobrze, zasluzyli na 200%.
Wszyscy chcą władzy bo za władzą idą potężne pieniądze
My jesteśmy im potrzebni tylko w dzień wyborów
Jak mięso armatnie
Ja również na PIS zagłosuję. Takie wątki tylko utwierdzają mnie w tym że jesteśmy na dobrej drodze.
Nie widzisz różnicy?
To tylko potwierdzasz to co zostało napisane. Spustoszenie masz przeogromne.
Jestem pewny że PiS jeszcze długo będzie rządzić a platforma obywatelska i PSL mogą tylko zazdrościć to oszuści i złodzieje
No jasne a Ci teraz to kryształowi bez skazy ,ty chyba coś bierzesz bo mówisz jak w TVP 1
Każda partia popełnia błędy ale poprzednicy zrobili ich najwięcej to jest święta prawda