Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Zamach Wilczyńskiego na stołówki w szkołach 1, 3, 8, 11

Kto tu myśli o bezrobotnych i o biednych każdy myśli o sobie,poczekajmy jak na Focha powstanie nowy plac zabaw wtedy miejsce będzie bardziej atrakcyjne,a dzieci po co mają się uczyć?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 112

Odp.: Zamach Wilczyńskiego na stołówki w szkołach 1, 3, 8, 11

Moje dziecko jada w stołówce szkolnej i nie widziałem, żeby ktoś wychodził obładowany żarciem. A wiem z czego będą robić obiadki po likwidacji stołówek Np.pyzy wykupione dzień po terminie utraty przydatności po odpowiednio niższej cenie, tak jak ostatnio zauważyłem w pewnej dużej firmie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

@ Gościu kilku radnych było przeciwko wiec nie pisz głupot.Szkoda że tylko z PiS-u (ja za tą partią nieprzepadam),ale w tym wypadku ich popieram.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 115

W każdej szkole powinna być stołówka. Wszystkie dzieci powinny jeść o normalnej godzinie obiad , moje nie jedzą bo pracuję do wieczora. Ci których stać odpłatnie a jak nie to powinno być dofinansowanie, tu chodzi o dobro dzieci... Stołówka nie catering w styropianowych pudłach. Catering w stołówkach szkolnych to najgłupszy pomysł jaki można wymyśleć. Obiad powinien być świeży. No, ale może nie o dobro dzieci tu chodzi a jak nie widomo o co... to wiadomo.

Gość_2
      Zgłoś
      Odpowiedz

Pewnie, tylko poproscie sejm aby wprowadzil podatki jak w krajach skandynawskich, starczy na wszystko.

pismen
        Zgłoś
        Odpowiedz

A teraz to i szkoła nr 11 idzie do zamknięcia. Oby tak dalej. Jak się okazuje- Wilku mieszkańcom...wilkiem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wszystkie szkoły niech pozamyka z czternastu szkół podstawowych zostanie tylko siedem.Po co dzieciom szkoły?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 119

Nie sadzę ze ta szkoła zostanie zamknięta jako pierwsza,myslę ,ze tak powiedział zeby rodzicom pokazac żeby nie podskakiwali.Panie Prezydencie pomalutku,uważa pan się za jakiegoś władcę w tym mieście,to co Pan robi to porażka dla włodarza miasta,proszę nie zapominac kto na Pana głosował nikt nie powiedział że to dożywotnie stanowisko.Ludzi trzeba szanowac.

Gość_Kika
            Zgłoś
            Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę