Kto tu myśli o bezrobotnych i o biednych każdy myśli o sobie,poczekajmy jak na Focha powstanie nowy plac zabaw wtedy miejsce będzie bardziej atrakcyjne,a dzieci po co mają się uczyć?
Moje dziecko jada w stołówce szkolnej i nie widziałem, żeby ktoś wychodził obładowany żarciem. A wiem z czego będą robić obiadki po likwidacji stołówek Np.pyzy wykupione dzień po terminie utraty przydatności po odpowiednio niższej cenie, tak jak ostatnio zauważyłem w pewnej dużej firmie...
@ Gościu kilku radnych było przeciwko wiec nie pisz głupot.Szkoda że tylko z PiS-u (ja za tą partią nieprzepadam),ale w tym wypadku ich popieram.
W każdej szkole powinna być stołówka. Wszystkie dzieci powinny jeść o normalnej godzinie obiad , moje nie jedzą bo pracuję do wieczora. Ci których stać odpłatnie a jak nie to powinno być dofinansowanie, tu chodzi o dobro dzieci... Stołówka nie catering w styropianowych pudłach. Catering w stołówkach szkolnych to najgłupszy pomysł jaki można wymyśleć. Obiad powinien być świeży. No, ale może nie o dobro dzieci tu chodzi a jak nie widomo o co... to wiadomo.
A teraz to i szkoła nr 11 idzie do zamknięcia. Oby tak dalej. Jak się okazuje- Wilku mieszkańcom...wilkiem.
Wszystkie szkoły niech pozamyka z czternastu szkół podstawowych zostanie tylko siedem.Po co dzieciom szkoły?
Nie sadzę ze ta szkoła zostanie zamknięta jako pierwsza,myslę ,ze tak powiedział zeby rodzicom pokazac żeby nie podskakiwali.Panie Prezydencie pomalutku,uważa pan się za jakiegoś władcę w tym mieście,to co Pan robi to porażka dla włodarza miasta,proszę nie zapominac kto na Pana głosował nikt nie powiedział że to dożywotnie stanowisko.Ludzi trzeba szanowac.