w sumie skoro przynoszą straty to po co je trzymać
Jesteśmy o 13 w jednym miejscu?
MPK, MPRD wszędzie ta sama polityka, prezesi biorą po dobre kilka tysięcy pensji, a zwykłym pracownikom zabiera się wszelkie przywileje, zabiera premie do i tak lichych pensji, lub się ich zwalnia i jak ma być dobrze?, a Rady Nadzorcze biorą co miesiąc pensję za nic!!!
A prasa jeżeli nie milczy to sugeruje że prezydent dobrze robi!Czyżby założono mediom kaganiec?Czy to już media ,,rządowe"?
poprostu im sie nudzi i musza cos wymyslec robia sobie zarty z dzieci i rodzicow sami niech jedza z cateringu!!!
Ostatni akapit mnie zainteresował
Skoro MOPS pomaga 620 dzieciom a w szkołach posiłki kosztują 2,90 to BARDZIEJ SIĘ BĘDZIE OPŁACAŁO MOPS płacić za te posiłki 5,80 w cateringu niż 2,90 ?
Panie Wilczyński niech Pan to wyjaśni ...
No i był ktoś o 13 ? Pytam z ciekawości bo teraz dopiero weszłam na forum i nie wiedziałam o akcji.
Mało ludzi było bo o 13 większość była w pracy.
Pan Wilczyński i pan Górniak nic niezamierza wyjaśniać,oni swoje już postanowili.My wyborcy jesteśmy wtedy im potrzebni jak zbliżają się wybory wiedzą jak wyjść do ludzi , jak się już dostaną na upragnione stanowisko to swoich wyborców traktują jak intruzów.
Czy ktoś wyszedł do tych ludzi z władz. Jak ktoś tam był niech opisze. Dużo ludzi przyszło?
Z wielkim bólem i nerwami przyjął nas pan Prezydent Wilczyński,u pana Górniaka tez byliśmy ale oni obydwaj gadają to samo ludzi był tłum raptem 11-12 osób.Zainteresowanie straszne!
Dlatego nas przyjął bo było radio i tv bo tak to sie by odganiał od nas jak od much
Konkrety gościu z 17.07, anie tv i radio. czy byliście przedstawicielami tych " biednych" , którzy płaca 2,90 mając dochody grubo ponad 5 przeciętnych, czy te panie , które latały po ulicach i zbierały podpisy na chybił trafił.
Trzeba było przyjść tobyś wiedział gościu z 17.41 jak jesteś tym tak zainteresowany.
Po prostu ręce opadają. Szkoda gadać. Słuchałem radio Kielce. Dobre... Pan prezydent mówił, że musi wyrównać ceny obiadów, żeby wszyscy płacili po równo, a nie jedni po 2,90 a drudzy po 6,00 zł. Koszmar!!! Tylko zapomniał dodać, że ten catering może być jego kolegów!!!!!!!!!!!
jak nauczyciel ma traktować spoleczenstwo, tak jak uczniow w szkole bez żadnych dyskusji co nauczyciel zadecyduje to jest święte i nie ma dyskusji.
Wybraliście nauczyciela to macie coście chcieli.Nauczyciel to jak szkapa derożkarska klapki na oczch