My z mezem bez pospiechu zalatwilismy wszystko w 5 miesiecy:)
Pewnie, że się da :) Kwestia dobrej organizacji i odrobiny szczęścia w przypadku sali, którą chcemy lub zespołu muzycznego, żeby mieli wolne terminy
pewnie, ze sie da, my w 8 mies. zorganizowalismy slub i wesele. Nic nas nie gonilo, czyli np. ciaza. Trafilismy na switna sale w sierpniu, zespol, ktory chceilismy i fotografa. Takze wszystko sie da:)
Jeśli chciałby ktoś podać numery na kamerzystę, fotografa i auto, bo tych namiarów mam najmniej. Z góry dzięki :-)
ja moze inaczej-ostrzegam przed 9em 9ierobcem, kamerzysta,ktorego zespol sektor czy lider daja w pakiecie. nie polecam, mam najgorzej zmontowana plyte jaka kiedykolwiek ogladalam.
trzeba było zamówić przed narodzeniem,może byś zdążył...ludziom to już się w glowach po... nie wiedzą czy za pól roku będą razem a zamawiają śluby 2 lata do przodu..
Bez problemu załatwisz wszystko w trzy miesiące a rok to niemal wieczność ;)
pan z Zygmuntówki,extra
no pewnie, że można, ale trzeba mieć świadomość, że te co lepsze sale weselne, co lepsze zespoły muzyczne, co lepsi kamerzyści, co lepsi fotografowie itd. będą pozajmowani. A więc można, bo jakieś resztówki wolne zawsze się znajdą, no ale jak wyżej.
ludzie ogarnijcie się. Po co wydawać tyle pieniędzy na wesele dla 100 osób. Wynajjmuje się salę i robi obiad dla rodziny max 16 osób i wszystko gra. Niby biedny kraj a tyle chcecie wydawać na wesele. A zaoszczędzone pieniądze i czas lepiej wydać na podróż poślubną albo inee bardziej potrzebne rzeczy. Da się załatwić wszystko w 2 tygodnie.