Czy da się załatwić wszystko w czasie krótszym niż 1 rok?
My z mezem bez pospiechu zalatwilismy wszystko w 5 miesiecy:)
Pewnie, że się da :) Kwestia dobrej organizacji i odrobiny szczęścia w przypadku sali, którą chcemy lub zespołu muzycznego, żeby mieli wolne terminy
pewnie. W niecałe 5 miesięcy.
pewnie, ze sie da, my w 8 mies. zorganizowalismy slub i wesele. Nic nas nie gonilo, czyli np. ciaza. Trafilismy na switna sale w sierpniu, zespol, ktory chceilismy i fotografa. Takze wszystko sie da:)
Da się nawet w krótszy terminie, oczywiście poza tzw sezonem. Mój brat się zorganizował w 2 miesiące - co najlepsze bez "konieczności":)
A jeśli sie nie da ,to co?Ślubu nie będzie?Ludzie ,co jest ważniejsze?Czy chęć ugoszczenia wszystkich ciotek,pociotków,kuzynów,znajomych etc.,czy też zlożenie sobie przysięgi?
Moja siostra załatwiła wszystko w -5 mcy.Da się.zaczeli od sali,potem orkiestra i już dalej poszło :).Mogę polecić fajny zespół,niedrogi i super wokal.Salę też i całą resztę.
Jeśli chciałby ktoś podać numery na kamerzystę, fotografa i auto, bo tych namiarów mam najmniej. Z góry dzięki :-)
a jakie chcesz auto? stare czy limuzyna? czy bryczka? :)
Bez problemu załatwisz wszystko w trzy miesiące a rok to niemal wieczność ;)
pan z zygmuntowki wszystko kompleksowo czyli foto kamera i auto nazywaja sie video maga
anka jak możesz to podaj numery na sale i zespół z góry dzięki :)
no pewnie, że można, ale trzeba mieć świadomość, że te co lepsze sale weselne, co lepsze zespoły muzyczne, co lepsi kamerzyści, co lepsi fotografowie itd. będą pozajmowani. A więc można, bo jakieś resztówki wolne zawsze się znajdą, no ale jak wyżej.
gość 21:28 niekoniecznie wszyscy co lepsi są pozajmowani, czasami zwalniają się terminy z różnych przyczyn, wesele jest odwołane lub przełożone na inny termin i też można kogoś dobrego złapać nawet na miesiąc przed , wiem bo mi się tak udało
Co znaczy lepsze na tym forum nie ma lepszych są tylko gorsze
ludzie ogarnijcie się. Po co wydawać tyle pieniędzy na wesele dla 100 osób. Wynajjmuje się salę i robi obiad dla rodziny max 16 osób i wszystko gra. Niby biedny kraj a tyle chcecie wydawać na wesele. A zaoszczędzone pieniądze i czas lepiej wydać na podróż poślubną albo inee bardziej potrzebne rzeczy. Da się załatwić wszystko w 2 tygodnie.