mam zamiar kupić skuter przeznaczam na jego zakup 2tys.Mysle o nowym skuterze!!! Proszę o pomoc co mam wybrać
Przerabiałem ten temat najpierw kopiłem chińskie badziewie jeden sezon ledwo przejeździło i miało gwarancje (wirtualną chyba) Po 4,5 tys km psuło się dosłownie wszystko więc pozbyłem się utrapienia I niech mi nich nie pisze że miałem pecha bo znam kilku posiadaczy tego cudu techniki i u wszystkich był ten sam problem . Następnym jest malaguti CR1 Dwa sezony zaliczone wymiana części eksploatacyjnych nic więcej .Polecam tylko firmowe i nie słuchaj ze gdzieś osoby przejechały kilkanaście tys km na chinolu bo to jest nie możliwe Za około 2 tys możesz kupić firmową używkę w niezłym stanie.
Moj Focus tez Chinski i mozesz wierzyc kolego z 21/29 ma przejechane 30 tys km! 2 razy w naprawie/ i nie tankuje byle gdzie bo taniej tylko Orlen i dobry olej niewielka/a ty kolego z 21/29 jak komus cos sugerujesz pomysl 2 razy
za 2 tyś to chyba ze w tesco :-D
ten z Tesco to nie wiem czy do kasy dojedzie heh
a ja mam do sprzedania skuter duzy za 2 tysiące.
hey ja tez mam do sprzedania duzy skuter za 1300 oplaty wszystko jest .duzy.
jaki markowy czy chiński ???
Można jakieś namiary?
Ja kupiłem za 500zł w Bałtowie jezdzi już 2 tydzień silniczek pieknie chodzi jak talala i mysle że kilka lat pojeżdżę bez wkładania
Jak chinski to nie pojeździ wiele ,wież mi coś o tym wiem
niejest chiński napewno,okazyjnie kupiłem od dziadka konesera chyba peugeot czy cos takiego niema znaczka ale podobno francuski,dziadek pije miesiąc i sprzedał bo mu kasa potrzebna