Czy na zakończenie roku szkolnego 2014/2015 nie było nagród stypendialnych dla uczniów ze średnią od 5,2?
Podobno sportowe były w 7, uczniowie jednak tych stypendiów nie widzieli.
Stypendia są zawsze wypłacane na początku następnej klasy ja tak zawsze brałam a jak skończyłam gimnazjum to zadzwonili do mnie że można odebrać
w sekretariacie tak jak zwykle
Czy ktoś wie co z tymi stypendiami dla uczniów za osiągnięcia na koniec roku szkolnego 2014/2015?
Podbijam, czy ktoś coś wie? Dziecko dopytuje, kiedy otrzyma nagrodę za wzorowe świadectwo ;)
Córka otrzymała nagrodę 130 zł zadzwonili ze szkoły ze sekretariatu, proponuję się przejść i zapytać
Ale chyba nie ze szkoły należącej do gminy Ostrowiec .
Sekretariat zawsze zawiadamiał o stypendiach bo pieniadze nie mogą leżeć w biurku pani sekretarz szkoły ( szkoła szybko się musi z nich rozliczyć ), także daremny trud chodzenia i dopytywania ....chyba , że ,,co się stało ze stypendiami......"
Do Tych "życzliwych" i "uprzejmych". Pierwsze co zrobiłam to zapytałam w szkole. W szkole jednak nic nie wiedzą, bo stypendium jest z gminy. Więc dziękuję za tego typu rady.Zresztą dziękuję poradzę sobie.Życzliwość ludzka nie zna granic.
w tym miesiącu będą jeszcze wypłacane stypendia za stary rok szkolny po 100 zł.,rok2015/2016 - 200 zł
czy te stypendia są również dla uczniów podstawówek jeśli średnią miał w kl IV 5.6 gdzie należy o to pytać bo w szkolnym sekretariacie nic nie wiedzą.
Dziękuję za konkretną odpowiedź. Pozdrawiam.
Ale się prezydent postarał, wow
Do mnie dzisiaj dzwonili, żeby odebrać dla syna.