Szkoda mi Cię gościu 21:11, ktoś musiał Cię bardzo skrzywdzić, skoro masz takie poglądy na życie. My jesteśmy kochającym się małżeństwem z dziesięcioletnim stażem a nasza miłość rozkwita coraz mocniej.
Tak trzymajcie. Ile można poświęcić dla miłości dla kochanej kobiety lub mężczyzny?
PRZEPRASZAM POMYLILEM SIĘ.
Nie, nie mam żony, miłość jest piękna....oby ten stan trwał dalej, jak najdłużej, zawsze :)
Tylko jeden raz
kochałam życie
Tylko jeden raz
I nigdy więcej
Tylko jeden raz w moim sadzie
lśniła nadzieja
Nadzieja która oświetla drogę
mojej samotności
Jeden raz nie więcej
wchodzi w duszę
ze słodyczą i całkowitym
poddaniem
I kiedy ten cud się spełnia
Cud miłości
Mamy święto, śpiewamy
w sercu.
o w tym wieku to już laanie lbranie byle co byle bylo.i każdy jest zakochany jak się trafi cokolwiek i ktokolwiek
myśle ze nie za póżno tylko czty trafileś na tą jedyna ja sie zakochalem tak naprawde w wieku 48lat myślalem że z wzajemnością ale czar prysł jak bańka mydlana zostalem oszukany zdradzony i oklamaywany,że też w porę nie przejrzałem na oczy a teraz wyje płacze i trudno mi odszukac sobie miejsce mam dzisiaj urodziny i jestem sam.Jak te kobiety potrafia byc tak bystre i przebiegle ale myślę że nie wszystkie są też tacy faceci i ona też kiedyś zostanie w podobnej sytuacji bo w życiu tak juz jest.pozdrawiam zakochanych.
Dobrze ,że w końcu odnalazł swoją miłość,A czy z wzajemnością założycielu wątku?
Dzisiaj to tylko kasa, wygoda sie liczy. Jak znajdzie kogos bogatszego od razu czar prysnie . U facetów to samo idzie tam gdzie mu lepiej , wygodniej.Bieda i niedostatek w parze z milościa nigdy nie chadza. Ot cala filozofia tej waszej milości , a tak na prawde to tylko zauroczenie , pozadanie na poczatku , a później życie pokaże , jezeli obie osoby zgodnie wspólpracują ze soba , jakoś sie uklada nie maja większych problemów finansowych , czy mieszkaniowych. Jezeli problemy zaistnieja wszystko gdzies znika jak kamfora. Zostaja pretensje , żal do calego swiata , a powinno sie tylko pretensje mieć do samego siebie. Jak sobie pościelesz tak spal będziesz , jakiego partnera/kę wybierzesz takie życie twoje.
Do 17.33 Wszystkiego naj. naj. najlepszego z okazji urodzin, dużo MIŁOŚCI ........ :::))) :)
Nie trać wiary, każda miłość jest piękna !!!!!!!
Przykre...Jakoś nie mogę sobie wyobrazić 48-latka ,który płacze,ale może tacy istnieją.Przy okazji...wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,głowa do góry , będzie dobrze!na pewno!
brak mi łez....nie nie będzie dobrze .teraz rozumiem jak kruchą i slabą istoto jest czlowiek byle porażka i takie zalamaniedziękuje za życzenia ale jak to jest świętować samemu okrągła rocznice nic nie smakuje nic sie nie chce..pozdrawiam
No to zaproś nas na torcik. 100 lat ..... w zdrowiu, szczęściu ........
Może na kawkę tylko ??????????????????
Dasz radę! A za jakiś czas będziesz się z tego śmiał , będzie inna , która Cię doceni i przy Tobie zostanie .:)Lepsza, która też czeka i szuka miłości . Pozdrawiam . :D
dziękuje ale ja obiecaslem że bede wierny i slowa dotrzymam i innej nie będzie a jak ktoś ma mózg między nogami to ja już nic nie poradze.