Czy to normalne zakochać się po 30 stce i zachowywać jak nastolatek, nie wiem co się ze mna dzieje, cały czas myślę o tej osobie, a codzienne sprawy, moje życie, które zawsze było bardzo dobrze zorganizowane - zmieniło się!!! Tyle lat , tyle starań żeby osiągnąć w życiu to co mam i teraz nie ma to najmniejszego znaczenia, dosłownie, jak nastolatek
MIŁOŚĆ NIE WYBIERA WIEKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W KAŻDYM WIEKU MOŻNA SIĘ ZAKOCHAĆ BEZ PAMIĘCI !!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście, że miłość wieku nie wybiera, może zdarzyć się zawsze. Niestety wielu znawców miłości i uczuć stwierdzi, że po 30 stce to już desperacja, szukanie byle kogo byleby nie być samemu. To takie smutne..........
A Ty ciesz się motylami w brzuchu :-)
Nie n mylcie miłości z zauroczeniem , bo to wszystko szybko minie i obudzisz sie z ręką w nocniku. Miłości nie ma , jest pozadanie i zauroczenie. Nie daj sie ponieść emocjom , bo stracisz wszystko na co do tej pory pracowałeś . Mówie to z własnego doświadczenia, tez tak miałam , ale w pore sie opamietałam , wybrałam wolność i teraz jestem sama , ale niczego mi nie beakuje i na pewno nie miłości , bo mam dziecko i to jest miłość czysta i nigdy nie ustanie nawet po śmierci - zapamietaj . Naiwniacy niech wierza w miłość , motyle w brzuchu , a potem sam widzisz ilu tu ich jest rozwodnicy , porzuceni frustraci i desperaci . Chcesz do nich dołączyć? Twoje życie zależy od twoich decyzji.
Litości !!! Jaka miłość ? Bajek się naoglądacie i romansideł .Miłosci nie ma.
moze ty limonkowa jej nie zaznalas,na to trzeba kobiety a nie kwasno-gorzkiej limonki...
Próbowalaś mnie ze oceniasz ? Raczej nie wiec nie wymądrzaj się .
z nazwy i zachowania widac,powodzenia na forum.
ja zauroczyłam się po 30-stce, ale korzystam do bólu np. sex mmmm
a kim jest Twoja wybranka założycielu wątku?zakochać można się w każdym wieku,goń za szczęściem nie poddawaj się
I tak trzymaj Jola...a ja sie zauroczylem po 40....i sexmmm...pozdrawiam Darek
obyś kolego przejrzal na oczy czego Tobie serdecznie życze i pamiętaj że sexto nie wszystko sprawdż czy ta kobieta ma wnętrze bo wydaje mi sie że wiem o kogo chodzi,wykorzysta Cię i zostawi jak poprzednika i któregoś z kolei ale jeśli dla Ciebie liczy sie tylko sexto jesteś równie pusty jak i ona.
Opętał was wszystkich szatan! To on podpowiada, że nie ma miłości i sprowadza was na złą drogę!
Miłość jest :))) ale nie wszyscy potrafią kochać i nie wszyscy są warci kochania.
Biedni jesteście, skoro nie umiecie zaznać miłości i to takiej prawdziwej, do śmierci...