Mam pytanie do znawców tematu. Mianowicie nigdy nie gralem w zakladach bukmacherskich więc nie wiem jak to działa. Ale czy jest możliwość obstawienia juz teraz mistrza Europy w piłce nożnej we Francji? Mam pewien typ i chciałbym już teraz obstawic za 10 zł. Dlatego pytam czy w Ostrowcu któryś zaklad przyjmuje już zaklady na mistrza Europy w piłce nożnej ?
Dlaczego chcesz grać w Ostrowcu? Graj online - wybór buków masz olbrzymi, a każdy oferuje lepsze kursy niż buki stacjonarne.
Gdybyś tak jeszcze objasnil co to są buki i na jakiej stronie on line zagrac?
oczywiscie da sie, ale lepsze kursy i bez podatku, wiecej opcji zdarzeń do obstawienia masz np. w bet365
który akurat w naszym kraju nie jest legalnym bukmacherem...
Bet365 jest zarejestrowany w kraju UE , prawo unijne jest nad naszym, buk jest jak najbardziej legalny. Korzystam od lat. Polskie tandety niech sie chowaja, okradaja Cie juz na samym poczatku.
Raczej wszystkie buki online są zarejestrowane w rajach podatkowych bo są współwłasnością prominentnych polityków.. pranie brudnych pieniędzy. Spróbuj za duzo wygrywać, zaraz ci założą limit. No ale liczba zdarzeńjednego meczu to przeważnie ponad 100- bajka
Dobra gadka między fachowcam i a ja potrzebuje wiedzieć czy w Ostrowcu moge np.w STS obstawic juz teraz mistrza w piłce nożnej we Francji? Czy tylko mecze bieżące? Ktoś się orientuje od kiedy można tez obstawiac mecze ktore 10 czerwca odbeda sie we Francji? Czy to dzien przedeczem sie obstawia?
mozna obstawić we wszystkich już
graj obojętnie gdzie - ogolny bilans będzie zawsze taki sam - TYŁY !!!
A mam jeszcze jedno pytanie. Czy moge np.zaznaczyc zwycięstwo i remis czy tulko zawsze jedno skreslenie? Mamy np. Mecz Polska Niemcy i czy moge zakreslic zwycięstwo naszych i remis ?
Możesz, ale kurs bedzie malutki. Wejdz na stronę jakiegokolwiek buka i kombinuj.....