Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zakaz łowienia na hucie do maja 2016 r. Co o tym sądzicie?

Ilość postów: 6 | Odsłon: 4044 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Zakaz łowienia na hucie do maja 2016 r. Co o tym sądzicie?”.
  • Zakaz łowienia na hucie do maja 2016 r. Co o tym sądzicie?

Takie coś znalazłem na ich stronie

Gość_wędkarz
    Zgłoś
    • Odp.: Zakaz łowienia na hucie do maja 2016 r. Co o tym sądzicie?

Bardzo dobra decyzja. Po takim wymarciu rybostanu inaczej się nie da. Moim zdaniem to i tak zbyt któtki termin.

Gość_foka
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Zakaz łowienia na hucie do maja 2016 r. Co o tym sądzicie?

Witam wszystkich. Zarówno tych zadowolonych z tego co się dzieje w ostatnim czasie, jak i tych co narzekają.

Tak sobie to czytam i ruszyła mnie na koniec jedna rzecz. Myślę, że bardzo ważna.

Chodzi o przynależność wędkarzy do ostrowieckich kół.

...A JAK SIE KOMU NIE PODOBA TO NIE MUSI NALEŻEĆ DO KOŁA W OSTROWCU NO NIE??...

Tak napisał gościu z 19 03

I tu ma rację.

Bo który wędkarz będzie chciał w przyszłym roku opłacić kartę w kieleckim, skoro Staw OZMO zarósł, Staw Huta zamknięty, a na Stawie Częstocice wody zaczyna niebezpiecznie brakować.

A te właśnie zbiorniki są wyłączone z porozumień, czyli są ofertą przetargową Okręgu Kielce.

Myślę, że działacze zamiast pokazywać swoje fochy powinni siąść i zastanowić się jak znów zachęcić wędkarzy, by opłacali kartę w kieleckim? No jeśli im na tym zależy. Bo czasem tego nie jestem pewny.

Mogą w tym również uczestniczyć skarbnicy, którzy dokładnie wiedzą ile osób i kiedy opłaca kartę.

Przyznam, że nie mam za bardzo czasu, by tu się udzielać ale sytuacja jest teraz bardzo poważna.

Jeśli ktoś tego w porę nie zrozumie i nie przestanie patrzeć na czubek własnego nosa, to będzie źle.

Na koniec dodam, że mimo wszystko osobiście opłacę kartę w scyzorykowie bo to jest moja kraina na zawsze:-)

Chyba, że o czymś nie wiem.

zbyszu
    Zgłoś

Zbychu sytuacja jest taka a nie inna bo każdy z panów wędkarzy daje od siebie dla tych zbiorników tyle co ty . Czyli nic. Patrzy aż dziadki działacze przyjdą i zrobią Przy wszelkich pracach porządkowych jest tylko garstka jednych i tych samych ludzi . Co powiesz że opłacasz kartę i wymagasz. To tu jesteś w wielkim błędzie . A jak chcesz się dowiedzieć w jakim to zapraszam na zebranie do koła 35. No chyba że nie masz odwagi i tylko na takie obsmarowywanie kogoś z ukrycia cię stać.

Gość_działacz
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Odp.: Zakaz łowienia na hucie do maja 2016 r. Co o tym sądzicie?

"Zbyszu" nie ma nic dziwnego w slowach "opłacam kartę i wymagam" bo skoro już płacimy za kartę i to wcale nie małe pieniądze to, żeby chociaż można było pójść nad wodę i złowić sobie fajnego rybona.

A tak to płacimy, inni się z nas śmieją i jest dobrze. Nawet władze koła jeżdżą do innego kręgu żeby złowić fajną rybkę (i ją zjeść hahah) bo u siebie w zbiornikach nie mają nic.

Nikt tu nikogo nie obraża i obrażał nie będzie bo nie taki jest cel tego wątku i dziwie się bardzo, że jeszcze nikt z (nie)miłościwie nam panujących nie robi nic w tej sprawie.

Gość_ex działacz
    Zgłoś

Czytam te wszystkie posty i myślę, że idąc na zebranie w Nowym Roku trzeba będzie zadać kilka istotnych pytań członkom zarządu.

Gość_Rybołow;-()
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę