150 zł. na miesiąc tel. 664 422 989 na razie prowadzony jest w Etiudzie
widzialam ze smart zbiera grupe dzieci w wieku przed przedszkolnym na 16.04 koszt 7 zł za zajęcia.
tez widzialam, dzieci beda sie uczyc o swietach, beda rozne zabawy i prace plastyczne :) kto idzie?
Moje dziecko ma 2,5 roku i z checia wybralalabym sie na takie zajecia, tylko musze zadzwonic i zapytac czy nie jest za male:)
wszystkie info na facebook'u, zaprszamy sredecznie na pierwsze zajęcia!!! :)
na kilometr śmierdzi reklamą... najpierw w nocy ukazuje się wątek "gdzie mozna zapisac dziecko na dodatkowe zajęcia", a tu - ni stąd, no zowąd - rano już mamy podane namiary gdzie można zapisać, żeby było ciekawiej, z wpisów wynika, że to miejsce co dopiero zostało otwarte...
Nawet jeśli to co? Nie podszywa się za kogoś, nie obsmarowuje konkurencji tylko zaprasza do siebie na zajęcia. Nie widzę w tym nic złego. Ciekawe jak ty byś się reklamował gdybyś właśnie otworzył swój biznes. To nie jest take proste.
oj, ubodło chyba reklamującego się ?
no to dobrze, przynajmniej wiemy co się nowego otwiera w Ostrowcu i takim sposobem moje dziecko skorzysta z zajęć tam. Jak Ci nie pasuje to po co wchodzisz tu i się przyczepiasz bez powodu!Ludzie są okropni...
Życie nie lubi próżni. Nowo powstałe ośrodki są alternatywną formą zajęć przedszkolnych które zostały wyrzucone z przedszkoli publicznych w ramach programu" przedszkola za złotówkę". I bardzo dobrze że takie placówki istnieją,dzieciom coś się należy a rodzice mają wybór.
Zajęcia dla najmłodszych w smarcie- promocyjna cena 7 zl, pierwsze zajęcia mają być w środę:) Fajna alternatywa przed przedszkolna. Dzieci będą śpiewać, tańczyć, bawić się... z innymi dziećmi.super!
nasze wpisy w tym wątku są podpisywane jako "smart".
Wątek założyła mama pytająca o zajęcia, zobaczyliśmy go i postanowiliśmy odpowiedzieć :)
dziękujemy za miłe słowa od pozostałych osób :)
proszę się nie przejmować zawsze znajdzie się jakiś malkontent
Absolutnie się nie przejmujemy. Zachęcamy wszystkich do odwiedzania naszego profilu na facebooku - tam zawsze świeże informacje. Jednocześnie zapraszamy na naukę pływania dla najmłodszych (i tych starszych też) :)
A czy karate to jest dla dzieci gdzieś. Syn ma 5 lat i uparł się że tylko karate hahah:) i co tu robić...
W Ostrowcu jest karate Kiokushin , często rozlepiają plakaty po słuach ogłoszeniowych.Widziałam pod Groszkiem na Polnej.Jak jesczze bedzie to zwróce uwagę.Kiedyś urzędowali w PG nr 1.
Moja córka chodzi na karate do dawnego Ekonomika. Zajęcia w poniedziałki o 17.00 i w czwartki o 16.45. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
jest taekwondo na Pułankach