Daj dziecku dzieciństwo a zapisz siebie do psychiatry.
A gdzie miesci sie to centrum smart???
A gdzie miesci sie to centrum smart???
otóż moje dziecko chodzi na basen, języka obcego (niemieckiego) uczę sama, prac plastycznych niania (emerytowana nauczycielka plastyki), na rower chodzi z dziadkiem, w piłkę gra z tatusiem, babunia czyta książeczki, szeroko rozumiana "przyroda" poznawana jest na wycieczkach i spacerach po lesie i parku. myślę, że jak na mojego 5 latka to wystarcza :)
judo na kszo, rewelacja
A gdzie ten balet i za ile?
Prosimy wszelkie zapytania odnośnie naszej oferty kierować poprzez wiadomość prywatną na naszym facebookowym profilu:
https://www.facebook.com/CentrumEdukacjiSmart?fref=ts
lub pod numerami tel: 883-703-788, zajęcia sportowe - 793-478-837. Niebawem pojawi się nasza strona internetowa.
do kościoła trzeba posłać aby uchronić dziecko od GENDER
jeśli jesteś zainteresowany to jest mała grupa dzieciaczków w centrum sztuk walki "dragon" :) nie chodzi o wielkie sukcesy tylko żeby dziecko było sparwane fizycznie" a na prawdę jet to problem z dziećmi w wieku szkolnym
70 zł za miesiąc czy za 1 trening?
Ale pier........ czlowieku. Chyba masz jakas traume albo kompleksy, bo kto tu mowi o placzacych przymuszanych dzieciach pierdola z ciebie
A czy karate to jest dla dzieci gdzieś. Syn ma 5 lat i uparł się że tylko karate hahah:) i co tu robić...
Moja córka chodzi na karate do dawnego Ekonomika. Zajęcia w poniedziałki o 17.00 i w czwartki o 16.45. Jestem bardzo zadowolona. Polecam