Tak jak w tytule chciałam zorientować się gdzie i na jakie zajęcia dodatkowe można już zapisać 5 latka? Słyszałam coś o tańcach i ewentualnie o zajęciach z karate, ale proszę o więcej informacji jeżeli ktoś coś wie, albo gdzie chodzą wasze dzieci
zapraszamy do zapoznania sie z oferta centrum edukacji i doskonalenia smart.
oferujemy nauke pływania, nauke jazdy konno, zajęcia z pierwszej pomocy-bardzo przydatne i wartosciowe, kazde zajecia oferujemy dla kazdej grupy wiekowej.
jestesmy rowniez otwarci na Panstwa propozycje :)
info pod nr 883703788
A gdzie miesci sie to centrum smart???
70 zł za miesiąc czy za 1 trening?
Zerknij sobie tu
Centrum mieści się przy ul. Reja 6.
już dopinamy wszystko na ostatni guzik ;)
już jutro dodamy zdjęcia naszej salki dla najmłodszych.
Przed świętami zapraszamy Państwa wraz z dziećmi na dni otwarte.
Szczególowe informacje pojawią się na naszym funpage już niebawem.
Zapraszamy do polubienia i obserwowania :)
otóż moje dziecko chodzi na basen, języka obcego (niemieckiego) uczę sama, prac plastycznych niania (emerytowana nauczycielka plastyki), na rower chodzi z dziadkiem, w piłkę gra z tatusiem, babunia czyta książeczki, szeroko rozumiana "przyroda" poznawana jest na wycieczkach i spacerach po lesie i parku. myślę, że jak na mojego 5 latka to wystarcza :)
Wiekszosc rodzicow wpycha jakies dodatkowe zajecia sowim dzieciom i będą to tlumaczyc ,ze niby tak nie jest ,Chca zrobić z nich geniuszy ,sportowcow czy tez zainteresować czyms czyms co tak naprawdę jest ich niespenionymi ambicjami Samemu się nie chciało ale z mojego dziecka zrobie............i tak wysylaja dzieci na nauke pływania ,dziecko placze i nie chce ale nie bo tatuś sobie czy mamusi wyobrazila pływaka ,piłkarza albo nie wiem lekarza i tak na sile dzieci uszczesliwiaja.Dajcie dzieciom dzieciństwo ,w pewnym wieku same się zainteresują jeśli będą chciały i same się zapiszą jeśli tez będą miały zapal Nikt na sile nie będzie piłkarzem,siatkarka czy tez tenisista a uczonym tym nardzien nawet jak na chama będziemy zmuszać do nauki czy tez wysylajac do niby najlepszej szkoły w miescie .
Ale pierdoły opowiadasz zajęcia dodatkowe dla dzieci to coś co funkcjonuje od dawna na zachodzie tylko u Nas są tacy Super rodzice którzy w zajęciach widzą kierat niespełnionych marzeń z dzieciństwa. A prawda jest taka, że każda aktywność dodatkowa prowadzona przez instruktora, który wie jak zainteresować dziecko zajęciami poprzez zabawę wpływa na rozwój Naszych pociech. I nie opowiadaj bredni że 4 latek uczęszczający na np. piłkę ma zostać piłkarzem.
czy w smarcie będą organizowane zajęcia dla młodszych dzieci (2 lata...)?Jak będą wyglądać takie zajęcia? Czekam na więcej informacji i cennik:)
Do smart...rowniez prosze o wiecej informacji...jestem zainteresowana zajeciami dla mojego 4-latka...najbardziej sportowymi
a czy to smart jest juz otwarte?
do chewbacca :a treningi judo to gdzie szukac? jakies info ?
jeśli jesteś zainteresowany to jest mała grupa dzieciaczków w centrum sztuk walki "dragon" :) nie chodzi o wielkie sukcesy tylko żeby dziecko było sparwane fizycznie" a na prawdę jet to problem z dziećmi w wieku szkolnym
judo na kszo, rewelacja
Moja 6 - letnia córka chodzi 2 razy w tygodniu na zajęcia fitness a teraz pojawiły się w Ostrowcu zająca z baletu chciała to ją zapisałam (raz w tygodniu). Ona bardzo chce chodzić na te zajęcia ( cały czas w domu robi gwiazdy i tańczy) io nikt jej do tego nie zmusza.
A gdzie ten balet i za ile?