Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zajęcia dodatkowe dla 5-latka - gdzie w Ostrowcu chodzą wasze dzieci?

Ilość postów: 36 | Odsłon: 5873 | Najnowszy post
  • Zajęcia dodatkowe dla 5-latka - gdzie w Ostrowcu chodzą wasze dzieci?

Tak jak w tytule chciałam zorientować się gdzie i na jakie zajęcia dodatkowe można już zapisać 5 latka? Słyszałam coś o tańcach i ewentualnie o zajęciach z karate, ale proszę o więcej informacji jeżeli ktoś coś wie, albo gdzie chodzą wasze dzieci

Gość_mama
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Zajęcia dodatkowe dla 5-latka - gdzie w Ostrowcu chodzą wasze dzieci?

moja córa chodzi na sekcje pływacką oraz na Judo :). Koszt treningu Judo miesiecznie 40 zl, natomiast basen 70 zlotych :)

chewbacca
      Zgłoś
      Odpowiedz

zapraszamy do zapoznania sie z oferta centrum edukacji i doskonalenia smart.

oferujemy nauke pływania, nauke jazdy konno, zajęcia z pierwszej pomocy-bardzo przydatne i wartosciowe, kazde zajecia oferujemy dla kazdej grupy wiekowej.

jestesmy rowniez otwarci na Panstwa propozycje :)

info pod nr 883703788

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A gdzie miesci sie to centrum smart???

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Odp.: Zajęcia dodatkowe dla 5-latka - gdzie w Ostrowcu chodzą wasze dzieci?

70 zł za miesiąc czy za 1 trening?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Gość_Charlotte
      Zgłoś
      Odpowiedz

Centrum mieści się przy ul. Reja 6.

już dopinamy wszystko na ostatni guzik ;)

już jutro dodamy zdjęcia naszej salki dla najmłodszych.

Przed świętami zapraszamy Państwa wraz z dziećmi na dni otwarte.

Szczególowe informacje pojawią się na naszym funpage już niebawem.

Zapraszamy do polubienia i obserwowania :)

https://www.facebook.com/CentrumEdukacjiSmart?fref=ts

Gość_Smart
        Zgłoś
        Odpowiedz

otóż moje dziecko chodzi na basen, języka obcego (niemieckiego) uczę sama, prac plastycznych niania (emerytowana nauczycielka plastyki), na rower chodzi z dziadkiem, w piłkę gra z tatusiem, babunia czyta książeczki, szeroko rozumiana "przyroda" poznawana jest na wycieczkach i spacerach po lesie i parku. myślę, że jak na mojego 5 latka to wystarcza :)

Gość_elka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wiekszosc rodzicow wpycha jakies dodatkowe zajecia sowim dzieciom i będą to tlumaczyc ,ze niby tak nie jest ,Chca zrobić z nich geniuszy ,sportowcow czy tez zainteresować czyms czyms co tak naprawdę jest ich niespenionymi ambicjami Samemu się nie chciało ale z mojego dziecka zrobie............i tak wysylaja dzieci na nauke pływania ,dziecko placze i nie chce ale nie bo tatuś sobie czy mamusi wyobrazila pływaka ,piłkarza albo nie wiem lekarza i tak na sile dzieci uszczesliwiaja.Dajcie dzieciom dzieciństwo ,w pewnym wieku same się zainteresują jeśli będą chciały i same się zapiszą jeśli tez będą miały zapal Nikt na sile nie będzie piłkarzem,siatkarka czy tez tenisista a uczonym tym nardzien nawet jak na chama będziemy zmuszać do nauki czy tez wysylajac do niby najlepszej szkoły w miescie .

Gość_Prawda jest taka
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ale pierdoły opowiadasz zajęcia dodatkowe dla dzieci to coś co funkcjonuje od dawna na zachodzie tylko u Nas są tacy Super rodzice którzy w zajęciach widzą kierat niespełnionych marzeń z dzieciństwa. A prawda jest taka, że każda aktywność dodatkowa prowadzona przez instruktora, który wie jak zainteresować dziecko zajęciami poprzez zabawę wpływa na rozwój Naszych pociech. I nie opowiadaj bredni że 4 latek uczęszczający na np. piłkę ma zostać piłkarzem.

Gość_gg
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

czy w smarcie będą organizowane zajęcia dla młodszych dzieci (2 lata...)?Jak będą wyglądać takie zajęcia? Czekam na więcej informacji i cennik:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Do smart...rowniez prosze o wiecej informacji...jestem zainteresowana zajeciami dla mojego 4-latka...najbardziej sportowymi

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

a czy to smart jest juz otwarte?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

do chewbacca :a treningi judo to gdzie szukac? jakies info ?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

jeśli jesteś zainteresowany to jest mała grupa dzieciaczków w centrum sztuk walki "dragon" :) nie chodzi o wielkie sukcesy tylko żeby dziecko było sparwane fizycznie" a na prawdę jet to problem z dziećmi w wieku szkolnym

chewbacca
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

judo na kszo, rewelacja

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Moja 6 - letnia córka chodzi 2 razy w tygodniu na zajęcia fitness a teraz pojawiły się w Ostrowcu zająca z baletu chciała to ją zapisałam (raz w tygodniu). Ona bardzo chce chodzić na te zajęcia ( cały czas w domu robi gwiazdy i tańczy) io nikt jej do tego nie zmusza.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A gdzie ten balet i za ile?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę