http://olx.pl/i2/oferta/zaginely-3-psy-CID103-ID8ApWH.html#:ab837e74e5
Tak wygladaja psy
Pilnujcie swoje psy. Potem się słyszy ze pies kogoś pogryzl. Nie zgodze się ze to ludzie nie wiedza jak się zachować i dlatego są pogryzieni. To jest jakiś absurd. Ja szlam droga pies wybiegł z ogrodzenia i i rzucił się na mnie. Moja wina ze mnie pogryzł? Właściciel nie poniósł żadnych konsekwencji. Ja długo dochodzilam do siebie, zastrzyki w brzuch (pies oczywiście nie był szczepiony). Tez mam psa ale go pilnuje i nie biega bezpansko.
Jakby były wielkie kary dla właścicieli za to że puszczają wolno swoje psy, to by się nauczyli.
Jak można puścić psa bez kontroli. Mnie nie obchodzi że jest łagodny, że nie gryzie. Nie chcę mieć do czynienia z cudzymi psami i kropka.
i dobrze ze zginęły popuszczane psy latają po ul. bez karnie. Mandaty bym dała może by pilnowali tych psów
Drodzy państwo. Nie założyłam tego wątku, żeby ludzie wylewali na siebie jad i nienawiść. Ja chcę tylko znaleźć psy. Dodając swoje dygresje , powodujecie , że zaciera się główne przesłanie wątku. Przecież można założyć następny i wyrażać dwoje przeróżne opinie. Dziękuję tym, którzy wskazywali mi miejsca ich pobytu. Cały czas szukamy. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie informacje.
I jak poszukiwania? Pieski się znalazły?
Znalazł się jeden dzięki uprzejmości osób wrażliwych na krzywdę zwierząt. Nie wiem dlaczego się rozdzieliły. Szukamy dalej. Nie tracę nadziei. Dziękuję z całego serca swojego i moich dzieci.
a który się odnalazł? rudo białego psa średniej wielkości widziałam dziś na sienkiewicza (nie jestem pewna czy to ten ze zdjęcia, widzialam go przez okno mieszkania)
to chyba przez tą pogodę znów zapotrzebowanie na psi smalec wzrosło jak rok temu
który psiaczek sie odnalazł ? Jak poszukiwania ja też się rozglądam jak chodzę , ze swoimi psami , niech Pani nie traci nadziei, trzymam kciuki, że by sie odnalazły
Odnalazł się ten większy bialo-brązowy. Nie ma tej mniejszej suczki- beagla i tej dużej szarej. Dziś byłam w wielu miejscach wskazanych przez ludzi. Niestety jak dotąd nic. Beagle miał czerwoną obrożę. Sprawdzamy każdą informację. Jeszcze raz gorąco dziękuję wszystkim, którzy nam pomagają.
I jak poszukiwania wiadomo coś jeszcze proszę napisać ostatnio widziałam ogłoszenie zrozpaczonej PAni , której ukradli psa spod Lidla , rasowego na pewno Pani nie odnajdzie tak mi się wydaje
Jak do tej pory nie odnalazły się. Nikt ich nie widział. Sprawdzamy każdą informację. To już 10 dni. Tracę nadzieję.
Dziś odnalazł się beagle dzięki uprzejmości Pani z Dębowej Woli. Jest poraniony i kuleje ale żyje! Jeszcze raz baaaardzo Pani dziękuję.
Nadal szukamy suczki podobnej do wilczka. Odżyła w nas nadzieja, że będziemy mieć ich w komplecie.
prosze wstawic zdjecie psiaka bedzie latwiej :)
Dziś bardzo podobną sunie widziałam na polnej w okolicy groszka, biegała z inną sporą suczką.
Również bardzo cieszę się z odnalezienia.