Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zaginęły 3 psy 18 stycznia 2015 r.

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Zaginęły 3 psy 18 stycznia 2015 r.”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Zaginęły 3 psy 18 stycznia 2015 r.

Oooo a w kebabie dzisiaj świeże mięso wyczułem :)

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

cos duzo tych psow ginie ostatnio. i kebabow coraz wiecej.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

file:///D:/Zdj%C4%99cia/pies.php

Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Jakby były wielkie kary dla właścicieli za to że puszczają wolno swoje psy, to by się nauczyli.

Jak można puścić psa bez kontroli. Mnie nie obchodzi że jest łagodny, że nie gryzie. Nie chcę mieć do czynienia z cudzymi psami i kropka.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

a który się odnalazł? rudo białego psa średniej wielkości widziałam dziś na sienkiewicza (nie jestem pewna czy to ten ze zdjęcia, widzialam go przez okno mieszkania)

Gość_jj
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Jak do tej pory nie odnalazły się. Nikt ich nie widział. Sprawdzamy każdą informację. To już 10 dni. Tracę nadzieję.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Dziś bardzo podobną sunie widziałam na polnej w okolicy groszka, biegała z inną sporą suczką.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

również się cieszę z odnalezienia i trzymam kciuki za ostatnia zgubę żeby trafiłą do domku

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 8 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę