ZAGINĄŁ SETER IRLANDZKI
W dniu 9 grudnia 2012 zaginął pies 9 letni w Ostrowcu w okolicach ulicy Bałtowskiej. Pies ma tatuaż w uchu i jest zadbany.
Z góry dziękuje za pomoc.
Witam,ja znalazlem mlodziutkiego wilczurka wlasnie na ulicy Baltowskiej w okolicy szkoly
nie,lapki ma takie brazowe-ma obroze ale taki zwykly pasek
Mój sąsiad być może znalazł tego pieska. Podaj telefon
Witam,
Mój psiak znowu gdzieś wybył...
Z góry dziękuję za pomoc...
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/seter-irlandzki-2/
wedrowal wczoraj po 11 listopada i okolicy
wracając wczoraj około 16:00 do domu widziałem takiego psiaka na os. Stawki w rejonie bloków 29 i 30,
Został znaleziony taki pies Seter Irlandzki na Os Stawki w niedziele pilny kontakt;pod numerem tel.604848088
witam, dzwoniłam, ale włączyła się poczta głosowa.
Będę próbować się dodzwonić, ale ewentualnie proszę o tel na nr 668-047-678.
pilne
Bardzo dziękuje Panu za pomoc i nakarmienie oraz przenocowanie pupila :-)
Podróżnik jest już w domku :-)
Znalazłam go wczoraj w bloku 98 i został na noc w mieszkaniu. Zjadł, napił się i poszedł grzecznie spać. Rano zadzwoniłam na straż miejską, a oni dalej do Zumu..czy gdzieś. Panowie po 30 minutach przyjechali i zabrali go do Szewnej do weterynarza,stamtąd jak będzie zdrowy zabiorą go do Olkusza do schroniska a jak nie..to nie wiem:( jest na prawdę piękny i przyjacielski..szkoda że właściciel się nie zgłasza. Ale jakby trafił na ten post to proszę o kontakt ze schroniskiem w Olkuszu, albo najpierw ze strażą miejską oni powinni nakierować co gdzie jak.
boże :( jak pojedzie do Olkusza to po nim. To jedna z najgorszych mordowni i umieralni. Człowiek który to prowadzi miał sprawę za znęcanie się nad zwierzetami. Szkoda, że animalsi i tym razem się nie popisali. Szkoda psiaka :(
Schronisko w Olkuszu naprawdę nie jest takie złe (o ile o schronisku dla zwierząt można w ogóle mówić,że jest dobre).To, co pokazywane jest w internecie,to zdjęcia ze schroniska sprzed lat,kiedy naprawdę była to mordownia.Na dzień dzisiejszy człowiek robi co może,aby zwierzakom krzywda się nie działa,walczy o dobre imię.Jakby psiak trafił do Szewny to potem zostałby wywieziony do Olkusza.
już się odnalazła właścicielka i piesek trafi jutro do domku:)
Czy na pewno jutro pojedzie do domu? Bo Ostrowiec ma podpisana umowę z Olkuszem do końca grudnia więc inaczej pies jutro zostanie wywieziony do tej mordowni. Nie wklęję zdjęć z tego schroniska bo co wrażliwsi mogliby nie spać w nocy... Więc nie żartujcie. Czy znalazł się właściciel?