Witam.
Proszę Was, drodzy Ostrowianie, o pomoc. Zaginął poważnie chory Syberian Husky z posesji w Bodzechowie 19 kwietnia około godzin popołudniowych. Pies wabi się Roczniak. Ma czarno-białe umaszczenie, z przebłyskami rudego na tylnych łapach i ogonie, oraz na "czole" ma delikatną białą linię. Oczy brązowe. Pies ma padaczkę, musi codziennie przyjmować leki. Psiak jest łagodny.
Bardzo proszę o pomoc. Kontakt:
693-545-714
500-210-295
prawdopodobnie polecial gdzieś w stronę Opatowa, ale nie jesteśmy pewni, bo na tych polach, to pewnie z 10 razy kierunek zmieniał.
jest ogłoszenie na facebooku ze został znaleziony husky. Może to ten
Życzę żeby szybko sie odnalazł ! Cały i zdrowy !
ja widziałam podobnego na Rosochach w Ostrowcu.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9da28cd85ac4fa4a.html
tak psiak wygląda, naprawdę jest chory, mimo takiego wyglądu.
Czawka, a kiedy go widziałaś?
Bardzo współczuję. Mam nadzieję, że wkrótce piesek się znajdzie. Psy Husky trzeba bardzo pilnowac podczas spacerów i nie spuszczac ich ze smyczy bo lubią uciekac i nie słuchają jak się ich nawołuje.
dzięki za rady, które praktykuję od 2 lat :) jakby ktoś miał jeszcze jakieś info, bardzo proszę o napisanie...
Witam ja wczoraj takiego psiaka widziałem na ul polnej obok baru dolce wita ze był troszkę wychodzony i przyjazny do ludzi
dzisiaj podobno na dużym placu zbaw na osiedlu Ogrody przy Dziewulskiego był taki pies, zadbany ze srebrną obrożą...
A w jakich okolicznościach zaginął?
ktoś go ukradł, uciekł?
Na spacerze?