Gościu z 18.58 jesteś w błędzie szukamy go na wszystkich osiedlach.Dziś nawet z Huty miałyśmy telefon ze latały dwa owczarki też pojechałyśmy,więc jeśli nie wiesz to nie oceniaj pochopnie.
To było zdanie pytające, a nie twierdzące. Nie oceniam.
Jeśli zadzwonicie na straż i odwiozą psa do schroniska to jeśli właścicielem nie okaże się założycielka wątku, może odezwie się ktoś inny? Co najmniej dwa owczarki biegają, tak? Można dzwonić od razu do założycielki wątku tylko co zrobicie z psem jeśli nie okaże się tym, którego założycielka wątku szuka? Puścicie wolno?
Może warto jutro za dnia pojeździć tam po Siennieńskiej,koło Byczka,po tych bocznych uliczkach,może to właśnie ten owczarek?
Zdjęcie zaginionego owczarka jest bardzo niewyraźne. Chociaż kocham psy to nie jestem w stanie odróżnić jednego owczarka od drugiego.
Wczoraj widziałem owczarka niemieckiego na słonku od strony Polnej przy fotografie Bąk, wyglądał na zagubionego bo latał w koło.
jeżeli ktoś zna tego chłopaka co ponoć złapał tego psa niech da znać to może być cenna informacja jeżeli to on zabrał naszego psa
Gościu z 19.03 na pewno jutro rano tam pojedziemy.Dziękujemy za informację.
Ani śladu po piesku na Oś.Słonecznym;-(
a ja nie znam tego chłopaka co go zabrał
Gościu z 14.51 to jak nie znasz to się nie udzielaj.!
dzis w godzinach rannych błakał sie po Bałtowskiej.
gościu z 15.17 ale to ten ze zdjęcia?już nie wiemy gdzie go szukać.
gosciu z 14.51 czytaj cały watek od poczatku to bedziesz wiedział o czym pisze a jak nie wiesz i czytasz ostatnia strone to sie nie udzielaj!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJEMY PANI KTÓRA ZADZWONIŁA Z INFORMACJĄ ŻE NA OŚ.ROSOCHY WIDZIAŁA OWCZARKA ZARAZ TAM POJECHAŁYŚMY I OKAZAŁO SIĘ ZE TO NASZ PIESEK JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJEMU.
Czyli co?! Jest w domu??? :)
Tak gościu z 17.38 nasza zguba już jest w domu;-)
Super! Cieszcie się sobą :) Biedaczek pewnie przerażony?