witam wszystkich ,
zaginąl mi dwuletni owczarek niemiecki. może być wszędzie.
pies zaginąl 25 lutego , kolor czarny z brązem . znak szczególny , ułąmany kieł. proszę osoby które mogą wiedzieć co się z nim dzieje o informacje . mój nr tel to 500403710.
Chodzę przez całe miasto, zwracam uwagę na bezdomne pieski, będę szukać, telefon zanotowany.
w jakiej okolicy zaginął?kilka dni temu widziałam przepięknego owczarka,bardzo zdyszanego pod slumsami na siennieńskiej,piękny był
A ja dziś niedawno widziałam owczarka niemieckiego z długą sierścią na Słonecznym koło bloku 44 ale nie przyjrzałam mu się i nie wiem czy miał ułamany kieł. Biegał sobie i byl bardzo zadowolony
piękny owczarek niemiecki biegał bez opamiętania w rejonie osiedla słonecznego, pułanek- przy małym tesco. Widać było, że jest zagubiony. Proponuje udać się w te rejony. Pies naprawdę ładny. Bez ładu i składu wbiegał na ulicę, a potem poleciał w stronę bloku 24 i 25.
to było 2 h temu.
zaginął w okolicy Denkowa.
ja widzialam tego psa wczoraj jak lecial ul.Tomaszow w kierunku Ogrodowej,moze skrecil na łąki
Dzisiaj jak jechalam samochodem widziałam zadbanego długowłosego owczarka niemieckiego na skrzyżowaniu warysnkiego z ilzecka, nie wiedział bardzo gdzie ma sobie pójść.
Proszę podać numer telefonu i dodać zdjęcie psa, na pewno będę się rozglądać.
A worki, numer tel widzę:) to może jakieś zdjęcie albo opis czy dlkugi włos czy krotki?
A taki młodziutki, czarny pies, dość wysoki, chudy biegał w rejonie Kopernika/Wspólna. Był zdezorientowany i biegał na oślep, przed samochodami. Może komuś się zagubił? Mam nadzieję, że nie kolejny, dopiero co wyrzucony psiak, bo biegał jakby kogoś szukał.
Dzisiaj na ul. Sikorskiego chodził z nim jakiś chłopak i szukał właściciela. Piesek bardzo przyjazny i zadbany. Miał na szyi obrożę. Myślę, że mógł mieć koło roku, dwóch.
czarny z brązem długowłosy
ten przy małym tesco był długowłosy. Piękny, zadbany pies. Latał zdezorientowany niemal za każdym.
Dziś ok. 16 widziałam podobnego psa obok skrzyżowania ul. Polnej z ul. Iłżecką.
jeżeli ktoś widzial tego chlopaka to niech on sie do mnie odezwie, bo być może ma psa którego ja szukam
zdjęcie pieska jest na tablica,pl