Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Zaginął owczarek niemiecki w okolicach Denkowa w dniu 18 września 2014 r.

Dziś rano przed godz.7 piesek był widziany na samsonowicza i skręcał w 11 Listopada. Młoky owczarek bez smyczy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Zaginął owczarek niemiecki w okolicach Denkowa w dniu 18 września 2014 r.

Juz nie wiem gdzie go szukać.Jedni mówią ze w Bodzechowie ,drudzy że na Samsonowicza a jego nigdzie nie ma.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a nie możesz umiescić jego zdjęcia?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 23

Odp.: Zaginął owczarek niemiecki w okolicach Denkowa w dniu 18 września 2014 r.

Dzisiaj po 21wszej widzialam owczarka dlugowlosego na stawkach przy ul. Baltowskiej, nie byl zbyt duzy, chudy, wystraszony, bal sie mojego psa, ktory jest mniejszy.

Gość_Asia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dzieki za info ale nasz jest duży zdjęcie jest na OLX.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Trzeba rozwiesic ogloszenia ze zdjęciem psa i numerem telefonu. Tu na samym forum niewiele zdzialasz.

Gość_Asia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja nawet nie moge znalezc tego ogloszenia na olx, dajcie jakis link czy cos, watpie by ktos specjalnie szukal !

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jest zaraz na pierwszej stronie nie umiem tu linku wkleić .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Odp.: Zaginął owczarek niemiecki w okolicach Denkowa w dniu 18 września 2014 r.

Ja widziałam psa - mógł to być owczarek niemiecki, ale pewności nie mam bo widziałam go z okna samochodu z pewnej odległości. Było to 8 października, około południa (ubiegła środa). Przebiegał przez drogę Ćmielów-Ostrowiec - ze strony, po której jest kościół, przez przejazd kolejowy i dalej wbiegł na drogę, która prowadzi na Przyborów. Wydawało mi się, że to raczej drobny owczarek, przypuszczalnie młody i przestraszony/szukający czegoś, bo biegł szybko. Jednak odległość była na tyle duża, że nie mam pewności.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

czy piesek się już odnalazł ?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę