Dziś rano przed godz.7 piesek był widziany na samsonowicza i skręcał w 11 Listopada. Młoky owczarek bez smyczy
Juz nie wiem gdzie go szukać.Jedni mówią ze w Bodzechowie ,drudzy że na Samsonowicza a jego nigdzie nie ma.
a nie możesz umiescić jego zdjęcia?
Dzisiaj po 21wszej widzialam owczarka dlugowlosego na stawkach przy ul. Baltowskiej, nie byl zbyt duzy, chudy, wystraszony, bal sie mojego psa, ktory jest mniejszy.
Dzieki za info ale nasz jest duży zdjęcie jest na OLX.
Trzeba rozwiesic ogloszenia ze zdjęciem psa i numerem telefonu. Tu na samym forum niewiele zdzialasz.
ja nawet nie moge znalezc tego ogloszenia na olx, dajcie jakis link czy cos, watpie by ktos specjalnie szukal !
jest zaraz na pierwszej stronie nie umiem tu linku wkleić .
Ja widziałam psa - mógł to być owczarek niemiecki, ale pewności nie mam bo widziałam go z okna samochodu z pewnej odległości. Było to 8 października, około południa (ubiegła środa). Przebiegał przez drogę Ćmielów-Ostrowiec - ze strony, po której jest kościół, przez przejazd kolejowy i dalej wbiegł na drogę, która prowadzi na Przyborów. Wydawało mi się, że to raczej drobny owczarek, przypuszczalnie młody i przestraszony/szukający czegoś, bo biegł szybko. Jednak odległość była na tyle duża, że nie mam pewności.
czy piesek się już odnalazł ?
Nie.