W niedzielę zaginął 7 letni owczarek niemiecki,długowłosy.Wabi się Ares.
I co w związku z tym???W ostatnich miesiącach coś dużo zaginęło tych owczarków.
widziałem takiego owczarka ok 23.00 dn 16.05 przechodził przez skrzyżowanie żeromskieo/obwodnica
szukaj w schronisku a jak nie to na giełdzie w Sandomierzu ja znalazłam swojego zaginionego właśnie tam
W schronisku sprawdzałam,w Szewnej u weterynarzy również.Jutro pojeżdżę w okolicy Żeromskiego,bo już raz zginął i znalazł się koło Tesco.My mieszkamy na Kolonii Robotniczej i nie wiem co by go ciągnęło w tamte strony.Dzięki Obywatel X.
Pewnie zew natury ciągnie go w te strony :)
No to pięknie. Czy ty człowieku myślisz choc trochę? A jak kogoś pogryzł?
Owczarek to duże bydlę i tak pozwalasz mu uciec? To jest nieodpowiedzialne, to trzeba być bez mózgu, żeby nie pilnować psa. I nie pisz, że uciekł przez 5 metrowy płot, że wyrwał się na spacerze bo nigdy nie uciekał i był łagodny jak baranek. Módl się aby nic się nikomu nie stało, bo tobie to dałbym mandat 1000 zł.
właśnie widziałam owczarka na Targowej - zareagował na imię Ares ale nie podszedł
Teraz w godzinach wieczornych?W której dokładnie okolicy Targowej?
Jemu sie chce..., z legend znam ze do 7 dni wracaja. Po przekroczeniu tego okresu jest to niepokojace :/
W sobotę 18.05 biegał luzem młody owczarek po ulicach Brody i Bernera (dawna stara huta)
Jakiś czarny pies przypominający, bądź będący owczarkiem siedzi przy denkowskiej obok tego nowego bloku.
Kochani moze ktos widzial małą Suczke SHIH TZU ostrzyzona któtka zaginela nam 24.05.2013.Dla znalazcy nagroda.