Witam . Zaginął owczarek niemiecki , suka 2 lata , sierść krótka , czarna podpalana na nogach , wabi się Bystra , lubi się bawić więc łatwo lgnie do ludzi . Zaginęła ponad 2 tyg temu z os rosochy ulica sikorskiego . Prosze o pilny kontakt !
697 674 384
jakiś owczarek niemiecki błaką się na ul Chopina koło szpitala
Dwa dni temu widziałam owczarka na trawniku koło Margherity. Czarny ale nóg nie widziałąm bo siedział z podwiniętymi łapami.
widziałam takiego owczarka jakiś tydzień temu w okolicach Podszkodzia i przedwczoraj w jędrzejowicach. Błąka się ciągle a zadbany pies więc może Twój, maści dokładnie takiej jak w opisie.
Jest taki owczarek na ul Cedrowej , jak wjedziesz w ulicę to po prawej stronie w lisciach przy ogrodzeniu tam wegetuje.
na ogrodach przy pasazach kolo kurczakow byl owczarek siersc dluzsza ciemna tylnie lapy ode wenatrz podpalane obroza szeroka chyba koloru niebieskiego jak by z cwiekami zlotymi. stal przy suczce ktora byla na smyczny uwizana do poreczy chyba miala cieczke wiec pewnie gdzies za nia poszedl
Poprawka - owczarek 4,5 letni , zaginęła miesiąc temu .
Byłem dziś na pasażach na pułankach ale tam kundel czarny całkiem zadbany z sierścią owczarkowatą . Nie , była bez obroży.
Jeśli zobaczycie psa o podobnym rysopisie to proszę przywołać ją jej imieniem i o niezwłoczny kontakt tel . pozdrawiam
Jak piesek się znajdzie ,to napisz.
No i co? znalas sie?