Może przy Waszej pomocy uda się go odnaleść.
Są jakieś wieści o kotku? Odnalazł się może?
Jezeli kotek jeszcze sie nie znalazl to zadzwon do Ace Ventury. To psi detektyw, ale szuka wszystkie zwierzeta i to ze sporymi sukcesami. Nawet dwa filmy o o nim nakrecili.
Duże sukcesy w leczeniu takich debili ja ty _Koko Sroko, odnosiła kiedyś Pani Zofia Grzechowiak, obecnie nie wiem kogo ci polecić, bo obawiam sie,że nawet zagraniczne leki nic ci nie pomogą. Ale cóż głupich nie sieją...
Życzę CI by się kotek odnalazł ale jeśli nie to dam Ci 8 tygodniowego pieknego kociaka. Tylko daj znać.
Jakis zaginiony kotek od ok. 2 dni chodzi przy Krasnalu. Jest czarny z zielonymi oczkami ale za duzy to on nie jest. Nie wiem czy pomoglam.
Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim mądrym ludziom za zainteresowanie.Kubuś się odnalazł, prawdopodobnie wykonał skok z balkonu(Ip), może zainspirował go do tego jakiś przefruwający w pobliżu ptaszek i odezwał się zew natury.Siedział wystraszony pod krzakiem i po nawoływaniach wynurzył się.Już jest bezpieczny, a ja szczęśliwa,że znów jest przy mnie moje ukochane zwierzątko.Dzięki wielkie, pozdrawiam wszystkich i ciebie KOKO też.
To wspaniała wiadomość,mój kiciuś zginął trzy tygodnie temu i niestety chyba już nie wróci.
Mam 8 tygodniowe kiciusie do wydania . Jeśli ktoś chce wziąć małego futrzaka proszę o kontakt jacek182@op.pl