W dniu 26 listopada w okolicach ul.Żabiej(Media- Expert)zaginęła trzymiesięczna kociczka.Była koloru czarnego ,z białymi "skarpetkami "i białym "krawacikiem".
Jeśli ktoś widział kotkę proszę o kontakt pod numerem telefonu:792491626.
Przemyśl sobie następnym razem swoja wypowiedz ,bo ani to zabawne ani śmieszne.
Zabawne i śmieszne znaczy to samo ;) oczywiście żartuje , mam nadzieję że znajdziesz pociechę
Gościu z 20:11 słowo "zabawne" ma znaczenie pozytywne, a "śmieszność" ma odcień negatywny np. wystawić kogoś na śmieszność, czyli kpinę.
Mam nadzieję, że znajdziesz zgubę, a gdyby nie to w Śzewnie na ulicy Kieleckiej 79 są kotki do wydania, sliczne, czrno -białe
Dziękuję za miłe słowa,ale nie chce na razie nowego kotka,bardzo szkoda ,ze tamta zaginęła to był śliczny kociak taka rozrabiaka.Mam nadzieję,ze jeszcze wróci.Pozdrawiam
Poszukaj na posesjach sąsiednich to mały kotek może gdzieś siedzieć i bać się wyjść. Daleko nie poszedł. Po drugiej stronie mostu przy ul Kamiennej są pustostany i tam biegają jakieś kotki. Sam raczej nie przyjdzie, bo jest zbyt mały. Poszukiwania dają rezultat, coś o tym wiem.
Wiesz,ze akurat o tych pustostanach nie pomyślałam.Kreci się koło naszego domu taki duży kocur widać,że komuś uciekł i myślę,że mógł wyprowadzić naszego maluszka.U najbliższych sąsiadów pytałam niestety nikt nie widział.Dziękuję.