Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zaginął Grzegorz Chochel. Widział go ktoś w Kunowie albo na Polnej nieopodal bloku 31?

Ilość postów: 9 | Odsłon: 2565 | Najnowszy post
  • Zaginął Grzegorz Chochel. Widział go ktoś w Kunowie albo na Polnej nieopodal bloku 31?

Ktokolwiek dowie się gdzie może przebywać proszę pisać

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Zaginął Grzegorz Chochel. Widział go ktoś w Kunowie albo na Polnej nieopodal bloku 31?

jakieś zdjęcie daj, bo jak mamy pomóc?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Zaginął Grzegorz Chochel. Widział go ktoś w Kunowie albo na Polnej nieopodal bloku 31?

Dokładnie. Jakieś zdjęcie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Zaginął Grzegorz Chochel. Widział go ktoś w Kunowie albo na Polnej nieopodal bloku 31?

Nie mam zdjęcia

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

link do fb, nk ??

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

to kim jesteś dla niego jeśli uważasz że zaginął i fotki nawet nie masz ?trochę to dziwne nie uważasz ? jakoś jego siostrę mam na fb i znam bardzo dobrze i myślę że jak by taka akcja była to by każdemu napisała że brat jej zaginął

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Hahahaha, najwidoczniej koles chciał w błąd wszystkich pogonić albo taki zarcik skromny zrobic. Załosne

Gość_abduibu
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dzieciakom sie nudzi to rozsiewaja plotki ze ktos zaginal, zmarl. Zenada

Gość_onslonkawy
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nikt nie Zaginął to ja we wlasnej osobie!!!! Komuś sie nudzi na to wyglada. Kto to napisał ze zaginąlem ??????

Gość_Grzesiek Ch.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę