biega taki podobny pies na osiedlu przy Kopernika, dziś go nawet widziałam, tylko wydaje się być sporo większy niz na zdjęciu
Na sienkiewicza na przystanku ogłoszenie o znalezieniu tego psa, widziałam je w sobotę.
Nam też zginął wczoraj wieczorkiem(27.04.2012) 9-cio miesięczny pies rasy beagle w okolicy ul. Zielnej /Letniej/Iłżeckiej . Miał na sobie niebieskie szelki. Jeśli widział ktoś takiego psa proszę o informacje.
Bardzo przykro z powodu zaginięcia piesków, sama mam pieska, i nie wyobrażam Sb , żeby Go nie było .
Ale mam nadzieje, że pieski się już odnalazły!
ma ktoś namiary komu zginął ten pies, bo znaleźliśmy takiego z czerwonym paskiem? pilne, bo nie możemy go trzymać w domu lub gdzie tego psa zawieźć?
Widziałam samca z czerwoną, skórzaną obrożą chyba w kosteczki. To było z dwa miesiące temu w okolicy pasażu na Słonecznym. Często był tam widywany przez innych. Ktoś wie co się z nim stało? Odnaleźli go właściciele? Nie widać go już od dawna.
W czwartek odnalezlismy w okolicach ostrowca blakajacego sie beagle'a. MLODY, samiec, ok. 10 miesiecy lub mniej. Piesek czeka na wlasciciela.
Znaleziono coś takiego:
Kontakt w sprawie psa
412654777
Na ulicy Iłżeckiej przy bloku 75 latał beagle biało-brązowo-czarny. Bardzo przyjazny. Może komus zginął? W śmieciach szukał jedzenia.