Tak wiem o tym ogłoszeniu, niestety tamten piesek został znaleziony 28 lutego a mój zaginął 6 marca. Chciałam dodać, że pies może znajdować się wszędzie bo ktokolwiek mógł wsadzić go do samochodu, był bardzo ufny, więc jakiekolwiek informacje będą naprawdę potrzebne.
to forum ostrowca , a nue bodzechowa plebsy...
Plebsem jesteś Ty a świadczy o tym poziom Twojej wypowiedzi. Pies zaginął w bodzechowie ale może być wszędzie więc dlatego tu napisałam palancie.
Witam,
JA WIDZIAŁAM OGŁOSZENIE ŻE ZNALEZIONO BEAGLA BODAJ NA SIENKIEWICZA.
ja tez widzialam tego z czerwonym paskiem kolo leclerca
Nam też zginął wczoraj wieczorkiem(27.04.2012) 9-cio miesięczny pies rasy beagle w okolicy ul. Zielnej /Letniej/Iłżeckiej . Miał na sobie niebieskie szelki. Jeśli widział ktoś takiego psa proszę o informacje.
ma ktoś namiary komu zginął ten pies, bo znaleźliśmy takiego z czerwonym paskiem? pilne, bo nie możemy go trzymać w domu lub gdzie tego psa zawieźć?
W czwartek odnalezlismy w okolicach ostrowca blakajacego sie beagle'a. MLODY, samiec, ok. 10 miesiecy lub mniej. Piesek czeka na wlasciciela.
Na ulicy Iłżeckiej przy bloku 75 latał beagle biało-brązowo-czarny. Bardzo przyjazny. Może komus zginął? W śmieciach szukał jedzenia.