06.03.12 w okolicach Bodzechowa zaginął roczny piesek rasy beagle, jeżeli ktoś coś wie na temat pieska proszę o kontakt.. tu znajduje się zdjęcie psiaka i dokładne informacje
http:// ostrowiec-swietokrzyski.lento. pl/zaginal-11-miesieczny-beagle_,321098.html
Nie mogę tego otworzyć. Każdy tak ma czy znowu tylko u mnie szwankuje?
Teraz działa. Wtedy po skopiowaniu też nie działał- przynajmniej u mnie. Dzięki.
nie dzialal bo jest przerwa miedzy . a pl, ogarnijcie ludzie ze jakby byl to caly link to odrazu bylby niebieski jak podal pismen.....
Bardzo mi przykro z powodu zaginięcia , ale chciałbym zapytac czy to trudna rasa w wychowaniu , bo zastanawiam się nad zakupem takiego szczeniaczka .
pozdrawiam
też mam beagle i też ucieka :( rasa bardzo trudna w wychowaniu :) beagle są urocze i naprawdę przyjacielskie, ale swój charakter mają. trzeba naprawdę dobrze się zastanowić, zanim się go kupi.
na przystanku na ul. waryńskiego (tym bliżej skrzyzowania sienkiewicza/waryńskiego) jest ogłoszenie o znalezionym psie
Tak wiem o tym ogłoszeniu, niestety tamten piesek został znaleziony 28 lutego a mój zaginął 6 marca. Chciałam dodać, że pies może znajdować się wszędzie bo ktokolwiek mógł wsadzić go do samochodu, był bardzo ufny, więc jakiekolwiek informacje będą naprawdę potrzebne.
potwierdzam wypowiedz powyzej na warynskiego byla wczoraj karteczka ze ktos znalazl pieska
A to nie post wyzej: http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/czy-nie-zaginal-komus-pies-wygladajacy-na-setera-irlandzkiego/
dziś rano biegał jakiś beagle koło pasażu na słonku, nie był zbyt ufny, nie podszedł do mnie tylko do mojego psa i zaraz uciekł, miał czerwoną obrożę, i lewe oko jakieś zaczerwienione
Witam,
JA WIDZIAŁAM OGŁOSZENIE ŻE ZNALEZIONO BEAGLA BODAJ NA SIENKIEWICZA.
Ten akurat z czerwoną obrożą jest z Pulanek,domku prywatnego,bardzo często im ucieka.
właśnie dziś koło ciuchacza na pułankach widziałam beagla z czerwoną obroża:)
Widziałm go dzisiaj przed chwilą jak uciekał z pułanek na słonko, wbiegał prosto pod samochody.