Kamil Gębusia 6 listopada 2016 roku w godzinach popołudniowych wyszedł z domu i do dnia dzisiejszego nie powrócił do miejsca zamieszkania jak też nie nawiązał kontaktu z rodziną. Zdjęcie Kamila jest na stronie Komendy Policji
RYSOPIS ZAGINIONEGO: wzrost 186 cm, waga około 75 kg, włosy krótkie w kolorze ciemny blond, sylwetka szczupła.
W chwili zaginięcia ubrany był w kurtkę koloru czarno – białego z kapturem, spodnie dresowe czarne oraz buty zimowe koloru szarego. Jeśli ktoś widział bądź zna miejsce pobytu Kamila Gębusia proszony jest o kontakt osobisty z policjantami z Komendy Powiatowej Policji w Ostrowcu Świętokrzyskim ul. Aleja 3 Maja 9 lub o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 41 26-71-205, 41 – 26-71-358, lub 997.
Jak tylko coś możecie wiedzieć o miejscu jego pobytu dajcie znać
jeżeli to cos pomoże to widziałam wczoraj miedzy 17-18 chlopaka,rysopis by sie zgadzał biegnacego obwodnica tuż przy wiadukcie na Boksytce, chłopak ten miał plecak, biegł obwodnica od strony ostrowca, zwróciłam uwage bo biegł jak szalony
Już znaleźli w stawie na gutwinie
ja pierdzielę, co się dzieje :( biedny chłopak. Wiadomo na sto procent, że to jego ciało wyłowili?
to juz wiem gdzi straz pożarna z łódka tak dziś pędzili masakra !!!!
Litości... Ciarki mnie przeszły... Co się dzieje z tym światem.
gdzie mieszkal dokladniej
matko co muszą czu5c rodzice tego chłopca, wolę nie myśleć. Jestem matką i sobie nie wyobrażam takiej sytuacji.
Może pytający zna kogoś w tym wieku i o takim imieniu i martwi się, czy to nie jego znajomy? Nie zawsze znamy wszystkich z nazwiska czy mamy ich numery telefonów lub inne namiary, czasem znamy kogoś przelotnie, z widzenia, albo po prostu go kojarzymy.