nie idźmy na pogrzeb! Zero szacunku dla samobójcy
TO TY NIE IDŹ!!! BO ON NA PEWNO DO CIEBIE NA POGRZEB NIE PÓJDZIE!
to nie zaden samobojca to wrazliwe niedojrzale jeszcze dziecko
Też tak myślę. Nie znałam chłopaka, ale szczerze wierzyłam do końca, ze sie znajdzie cały i zdrowy. Współczuję rodzinie. Tragedia niewyobrażalna a nadzieję cichą mam, ze wyjdzie na jaw co się stało tej nocy i kto przyczynił się do jego śmierci. To pewnie troszkę ukoi ból rodziny.
Samobója to ty sobie strzeliłas takim wpisem.
Najlepiej winić wszystkich wokół. A gdzie byli rodzice? Ja rozumiem, ze to nie noworodek, ale rodzice powinni wiedzieć co robi ich dziecko.
Wiadomo, że niby powinni al;e jednak swoje lata miał żeby wyjść gdzieś ze znajomymi. Pytanie tylko czy sam się chciał utopić, czy zdarzył się jakiś nieszczęśliwy wypadek. Gdzieś mówili, czy pisało, że nie umiał pływać i bał się wody..
Nie miałeś?aś 17 lat nie chodziłeś/aś na imprezy ? Sprawa nie jest wyjaśniona chyba do końca czy to samobójstwo czy nie! Więc po co się wypowiadacie
Gość 22:33 najpierw pomyśl co napiszesz a nie pisać głupoty to był młody człowiek który mógł żyć gdzie byli przyjaciele rodzinna jak potrzebował wsparcia i słowa otuchy to są chwile załamania i wtedy pod wpływem emocji presji dzieje się tragedia nie wolno lekceważyć jak ktoś mówi o samobójstwie takiej osobie trzeba pomóc choćby nawet zabrać do psychologa to jest winna całego otoczenia a nie samobójcy
Rodzice standardowa gadka chłopak za pare miesięcy miał by 18lat więc darujcie sobie gdzie byli rodzice ,,Wyrazy współczucia dla nich
Już po pogrzebie koniec gadki
Przeklete miejsce
Rodzina 2 dziecko straciła, to coś znaczy nie?
Jak to 2 ?
W jaki sposob stracili pierwsze, ? Co to znaczy ?
za dużo chcesz wiedzieć.
Miejsce ? jak by się miało troche oleju w pustej głowie to by się nic nie stało !
Oleju w głowie to nie mieli wszyscy imprezujący w tym miejscu.