a może wypadłaby aby policja przesłuchała wszystkich tych,którzy dokuczali chłopakowi i którzy go pobili?Przecież znajomi zaginionego na ban wiedzą,kto go nękał
Mi ta sprawa coś śmierdzi.... Czytając te wszystkie wypowiedzi czytając apele oglądając nagranie z TV lokalnej wydaje mi się że chłopak się nie utopił. Po takim przeszukaniu rzeki odnaleźli by go na bank. Tu musi chodzić o co innego. Z tego co czytałam chodzi o dziewczynę . Jeśli tak to ona musi coś wiedzieć przetrząśnijcie nią dobrze i tych którzy mu grozili, gnębili go. Tak być nie może w tym kraju że matka traci swoje dziecko (tu mam nadzieje że chłopak się znajdzie ) bo jakieś typki chcieli być lepszy znęcając się nad młodym. Ludzie jeśli macie sumienia powiedzcie w końcu co tam się stało. Rodzina pewnie odchodzi od zmysłów sama jestem matką i nigdy ale to nigdy w życiu nie chciałabym przeżyć takiej sytuacji aby czekać na wiadomość czy moje dziecko żyje czy nie !!!
szkoda mi rodziców... codziennie rano budzić się i nie wiedzieć gdzie jest dziecko , czy mu jest zimno, czy jest głodny... współczuje... wierze, że się odnajdzie i wróci do domu... a swoją drogą, mi się wydaje, że najwięcej wiedzą, ci znajomi tego chłopaka, którzy najmniej mówią.
Uważasz, że twój beznadziejny komentarz jest tu niezbędny? Jeśli ktoś ma coś mądrego do powiedzenia ,niech pisze a zbędne pierdoły można sobie darować. Rozumiem, żelubisz sensację i czekasz na inne bezsensowne posty. Tylko po co?
I to jest właśnie to forum - ludzie pisali o jego poszukiwaniach w dn dzisiejszym o godzinie 8 a na forum dopiero teraz pojawiły się te wypowiedzi. Co do postów to popieram aby przesłuchać porządnie osoby które mu groziły i go pobiły.
Dnia 31 maja (sobota), o godz. 8:00, na przystani, przy Kamiennej w Bałtowie rozpoczną się poszukiwania zaginionego w nocy z 24 na 25 maja Mateusza Dunal. Prosimy o punktualne przybycie jak
największej ilości osób ponieważ od godz 8:10 koordynatorzy będą przydzielać zadania. Prosimy również o ubranie się stosownie do działań (ciepła, nieprzemakalna odzież i obuwie) i zabranie ze sobą latarek. Po poszukiwaniach zapewniony będzie autobus, który rozwiezie uczestników poszukiwań.
Droga Rodzina Chłopca...Nie wiem,jakie jest Wasze podejście do tych spraw...Chodzi mi mianowicie o jasnowidza.Widziałam w tv,że rozmawiałyście z wróżkami (?),może warto skontaktować się z Panem Jackowskim?Już była taka sprawa zaginionej kobiety,wskazał miejsce,wiedział co się stało.Może warto?Myślę,że w takiej sytuacji człowiek chwyta się wszystkiego,może spróbujcie u Niego?I przede wszystkim dorwać tych,co się nad chłopcem znęcali,porządnie potrząsnąć nimi i dziewczyną.Oni muszą coś wiedzieć!!!!
ja proponuje kontakt z Rutkowskim, showman ale skuteczny +48 600 007 007 , umie potrząsnąć gimbazą aby zaczęła mówić.
Ja myślę że chłopak nie utopił się naprawdę jest to bardzo dziwne szukają go 5dni w tej kamiennie z najlepszym sprzętem z psami szukają go nawet za śluzą Mostem którym mało prawdopodobnie żeby się za nią wydostał i co i nic ..On gdzieś w innym miejscu jest żywy czy martwy ale na pewno nie w tej wodzie Sprawa jest naprawdę dziwna i myślę że włączone są to osoby postronne gdyż ktoś go zastraszał pobił dostawał jakieś groźby w tym samym dniu to mówi samo za siebie !!!!
Ja też tak myślę, jest jakaś zmowa milczenia kilku osób, które boją się mówić.
Znaleziono go nie opodal mostu niestety nie żyje utopił się szkoda :
Uważam że każdy powinien dostać tą niestety złą informację. Niestety ciało Mateusza zostało znalezione dzisiaj przy młynie na siatce na stawidłach. Informacja jest potwierdzona. [*]
Czy to pewna informacja? Dziś po 7 most był ogrodzony taśmami policji i pełno policji w koło niego...
Tak ta informacja jest potwierdzona poszukiwania zostały zakończone .
* :-(
:( Bardzo przykro.. A teraz wyjaśnianie okoliczności.
Wyrazy współczucia dla rodziny.
Dramat, 17 lat, co Wy ludzie z sobą robicie:(((
http://www.lokalnatelewizja.pl/29,5501-odnaleziono_cialo__prawdopodobnie_zaginionego_17-latka.html