Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Odp.: Zaginął 17-letni chłopak. Ostatni raz był widziany w okolicach przystani w Bałtowie

a może wypadłaby aby policja przesłuchała wszystkich tych,którzy dokuczali chłopakowi i którzy go pobili?Przecież znajomi zaginionego na ban wiedzą,kto go nękał

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: Zaginął 17-letni chłopak. Ostatni raz był widziany w okolicach przystani w Bałtowie

Mi ta sprawa coś śmierdzi.... Czytając te wszystkie wypowiedzi czytając apele oglądając nagranie z TV lokalnej wydaje mi się że chłopak się nie utopił. Po takim przeszukaniu rzeki odnaleźli by go na bank. Tu musi chodzić o co innego. Z tego co czytałam chodzi o dziewczynę . Jeśli tak to ona musi coś wiedzieć przetrząśnijcie nią dobrze i tych którzy mu grozili, gnębili go. Tak być nie może w tym kraju że matka traci swoje dziecko (tu mam nadzieje że chłopak się znajdzie ) bo jakieś typki chcieli być lepszy znęcając się nad młodym. Ludzie jeśli macie sumienia powiedzcie w końcu co tam się stało. Rodzina pewnie odchodzi od zmysłów sama jestem matką i nigdy ale to nigdy w życiu nie chciałabym przeżyć takiej sytuacji aby czekać na wiadomość czy moje dziecko żyje czy nie !!!

Gość_KKKKKKK
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • Odp.: Zaginął 17-letni chłopak. Ostatni raz był widziany w okolicach przystani w Bałtowie

szkoda mi rodziców... codziennie rano budzić się i nie wiedzieć gdzie jest dziecko , czy mu jest zimno, czy jest głodny... współczuje... wierze, że się odnajdzie i wróci do domu... a swoją drogą, mi się wydaje, że najwięcej wiedzą, ci znajomi tego chłopaka, którzy najmniej mówią.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 64

Odp.: Zaginął 17-letni chłopak. Ostatni raz był widziany w okolicach przystani w Bałtowie

Uważasz, że twój beznadziejny komentarz jest tu niezbędny? Jeśli ktoś ma coś mądrego do powiedzenia ,niech pisze a zbędne pierdoły można sobie darować. Rozumiem, żelubisz sensację i czekasz na inne bezsensowne posty. Tylko po co?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

I to jest właśnie to forum - ludzie pisali o jego poszukiwaniach w dn dzisiejszym o godzinie 8 a na forum dopiero teraz pojawiły się te wypowiedzi. Co do postów to popieram aby przesłuchać porządnie osoby które mu groziły i go pobiły.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Dnia 31 maja (sobota), o godz. 8:00, na przystani, przy Kamiennej w Bałtowie rozpoczną się poszukiwania zaginionego w nocy z 24 na 25 maja Mateusza Dunal. Prosimy o punktualne przybycie jak

największej ilości osób ponieważ od godz 8:10 koordynatorzy będą przydzielać zadania. Prosimy również o ubranie się stosownie do działań (ciepła, nieprzemakalna odzież i obuwie) i zabranie ze sobą latarek. Po poszukiwaniach zapewniony będzie autobus, który rozwiezie uczestników poszukiwań.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Droga Rodzina Chłopca...Nie wiem,jakie jest Wasze podejście do tych spraw...Chodzi mi mianowicie o jasnowidza.Widziałam w tv,że rozmawiałyście z wróżkami (?),może warto skontaktować się z Panem Jackowskim?Już była taka sprawa zaginionej kobiety,wskazał miejsce,wiedział co się stało.Może warto?Myślę,że w takiej sytuacji człowiek chwyta się wszystkiego,może spróbujcie u Niego?I przede wszystkim dorwać tych,co się nad chłopcem znęcali,porządnie potrząsnąć nimi i dziewczyną.Oni muszą coś wiedzieć!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja proponuje kontakt z Rutkowskim, showman ale skuteczny +48 600 007 007 , umie potrząsnąć gimbazą aby zaczęła mówić.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

Ja myślę że chłopak nie utopił się naprawdę jest to bardzo dziwne szukają go 5dni w tej kamiennie z najlepszym sprzętem z psami szukają go nawet za śluzą Mostem którym mało prawdopodobnie żeby się za nią wydostał i co i nic ..On gdzieś w innym miejscu jest żywy czy martwy ale na pewno nie w tej wodzie Sprawa jest naprawdę dziwna i myślę że włączone są to osoby postronne gdyż ktoś go zastraszał pobił dostawał jakieś groźby w tym samym dniu to mówi samo za siebie !!!!

Gość_Anonim
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja też tak myślę, jest jakaś zmowa milczenia kilku osób, które boją się mówić.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

Znaleziono go nie opodal mostu niestety nie żyje utopił się szkoda :

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Uważam że każdy powinien dostać tą niestety złą informację. Niestety ciało Mateusza zostało znalezione dzisiaj przy młynie na siatce na stawidłach. Informacja jest potwierdzona. [*]

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 71

Czy to pewna informacja? Dziś po 7 most był ogrodzony taśmami policji i pełno policji w koło niego...

Gość_Arsen
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak ta informacja jest potwierdzona poszukiwania zostały zakończone .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

* :-(

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

:( Bardzo przykro.. A teraz wyjaśnianie okoliczności.

Wyrazy współczucia dla rodziny.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

Dramat, 17 lat, co Wy ludzie z sobą robicie:(((

dk79
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

http://www.lokalnatelewizja.pl/29,5501-odnaleziono_cialo__prawdopodobnie_zaginionego_17-latka.html

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
13 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -