Gdzie w Ostrowcu/Radomiu/Kielcach polecacie zagęszczanie rzęs metodą 1:1? Zależy mi na naturalnym efekcie. Jakie ceny?
Jowita Szloser koło Gromady, 150 zł, ja zrobiłam, mam e już 2 tydzień i jak narazie jest ok, efekt jest super, i na pewno jeszcze je zrobię
jest nowy salon na Wardynskiego i tam zagęszczajarzesy.Byłam tam u fryzjera i wyczytałam na ulotce ze to robia za 150zł w tym pierwsze uzupełnianie w cenie.chyba sie sksze
nawet w święta widzę musi się reklamować....żenada
zainwestuj w ulotki a nie na forum
Efekt jest niesamowity,możesz sobie wybrać różne rozmiary i wygięcia rzęsy. utrzymują się około 3-4 tygodni, musisz tylko zapytać kosmetyczki lub kogoś tam na jakich produktach pracuje, bo jeśli to jest coś innego niż clarena lub secret lashes chyba tak to się piszę, ja miałam z tych 2 firm robione i było super, kiedyś zrobiła mi na innej i efektu nie było. Jeśli chodzi o cenę, to 150 zł z pierwszym uzupełnianiem to naprawdę dobra cena. Ja się chyba wybiorę
jak pytasz gdzie się robi, to później nie miej pretensji, że ktoś ci odpisuje. Pytałaś gdzie, otrzymałaś odpowiedź. Szlag mnie trafia jak ludzie się reklamują na forum, ale wpienia mnie niesamowicie też fakt, że ktoś taki jak ty krytykuje odpowiedzi osób postronnych. Jak masz tak pisać, to po co w ogóle siedzisz na tym forum? Dla krytyki?